Köntörün Formulunu Buldum
-
kontorün belirli bir algoritmaya göre oluşturulmuş olması imkanı var neden mi
çünkü bu kartlar 1 sene boyunca kullanılabiliyor demekki bunlar bi algoritmaya göre daha önceden oluşturulup bir dizine kaydolmuş ve biz kontor yüklediğimiz zaman odizinden o dosyayı siliyor.
ancak 16 hane var ve algoritmayı çözmek çok zor ve algoritma böyle bu kadar kolay bişey olduğunu sanmıyorum
-
bu da en az digerleri kadar saçma??????
-
sen inansanda inanmasanda sistem böyle çalışıyor eğer kontor numaraları kaydolmuyorsa ssen kontor yüklediğinde bu kontoru tekrar tekrar yükleyebilirsin ozaman.
mutlaka kontor numaraları bir databasede kayıtlı
-
Millet emin olun ki denedim ve yüzde yüz tuttu buna gönlünüzce emin olabilirsiniz
-
arkadaşım bende denedim%100 çalışmadı ve o toplamaları neye dayanarak söyledin bize
-
sıfır bı kart aldınsa yuzde yuz çalışır çünkü ben ard arda iki kart aldım ve arsındakı farkı çözdüm ve denedim 1 tanesi tuttu VE tabi ki aldığınız kontor kartı 100'luk olmalı
İSTEYENE RESİMDE YOLLARIM
-
ya geçen ablam söyledi böylemi acaba bunun şifresi diye yok her rakamı sabit sayıyla artırıyorsun falan..böyle şey olmaz...Ablam salak düşünün yani...:))
-
resim koysana bi o zaman bide 100 knt aldın değiştirdin kaç knt yüklendi
-
kontür işleri için özel decoder ekibi kuralım. -----irtibat--- musabalat@yahoo.com
-
Zamanınızı harcamayın verin parayı alın köntörünüzü.. :D