folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kontürlerimiz Durup Dururken Niye Gidiyor Biliyormusunuz !!!!!!

Kontürlerimiz Durup Dururken Niye Gidiyor Biliyormusunuz !!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

Kontürlerimiz Durup Dururken Niye Gidiyor Biliyormusunuz !!!!!! 

Kontürlerimiz niye durup dururken gidiyor... bir seferde en az 50 hatta 100  kontürü gidenide gördüm ve bu sorunun her 3 operatörde  de oldugunu ve bizzat kendimde şahit oldugumu soyleyebilirim...Yaklaşık 1 sene önce telsim hattıma 100 kontür yukledikten bi gün sonra 50 knt yok oldugunu gordum müşteri hizmetlerini aradım bilmem ringofon diye bi siteye üye olmuşum iptali için **** numaraya iptal yaz gonder yada şu numarayı ara ordan iptal edebilirsiniz diye soylendi bana halbuki boyle bişeye ne uye oldum nede hakkında bişey biliyordum.... ilk defa boyle bir sorunla karşılaştıgım için hadi neyse yanlışlıkla olmuş olabilir düşüncesiyle fazla ustune gitmedim ve dediklerini yaptım.... ozamanlar yavaş yavaş yayılmaya başladı çevremdende bunun gibi şeyleri duymaya başladım...En son geçen hafta turkcell hattımdan birden  70 knt düşünce hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bana dedilerki chatwalk diye bi siteye abone olmuşsunuz haftalık uyelik ucreti nedeniyle kesilmiş knt leriniz hiç bir müdahale yapmaksızın direk bana 0555**** diye bir numara verdi burayı arayıp iptal edebilirsiniz dediler.ben aradım ordaki müşteri hizmetleride boyle bir kaydımın olmadıgını soyledi artık oyle bir olduki turkcellin muşteri hizmetleri ve chatwalk denen servisin müşteri hizmetleri arasından mekik dokuyordum  baktım olacak gibi degil hattımı kırdım attım...Bi benzeride arkadasımın aveasında oldu onuda yazıp uzatmak istemiyorum DiYORUMKİ ACABA;

Operatörlerin müşteri hizmetleri böyle servislere hemen niye müdahale edemiyorlar..
    Acaba Operatörlerin Bu gibi Servislerden çıkarlarımı var (Servislerin kontür gotürmesinden dolayı )

Bu tur Servisler Abonenin istegi dışında gerçekleşmesine ragmen müşteri hizmetlerinin hiç bir müdahalede bulunmaması şüphe uyandırıyor....

Bu tür bir rezaletin hiç bir haber ajansında yada hiç bir gazetede yayınlandıgını bile gormedim duymadım !!!
     Sizce buna bir cozum bulunabilirmi ??   Kimse Bunlara durrr  diyemeyecekmi !!!  Her gün binlerce insanın bu şekilde kontürü gidiyor....
    Yorum sizin.......

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

dostum senin onayin olmadin uye olmuyor oraya

sen telefon numarani yaziyorsun telefonuna mesaj geliyor

onay kodu

onay kodunu girdikten sonra uye oluyorsun..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bana da oluodu oyle buyuk olmasada 20 -30 kontur gidiodu ara sıra sonra hattı kırdım gittim aynı numaramı tekrar istedim bu kartta ole bir sorunla karsılasmadım 2-3 yıldırkullanıom daha hic gitmedi kontur

birde internette herhangi bir yerde cep tel ini girmemeye özen goster bu sayede ringofon ve benzeri seler sana sormadan abone yapaabiliolar sei

veya eskiden gazatelerde oluoduzil sesi filan onları da indirmemeye özen goster cunku onlarda sei abone edip knotorlerini alabiliolar 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
     turkcell 100 kontor aldım yukledım .. sadece 3 kere arama yaptım ve konusmalarım 1 dk bıle yoktur.. dun gece bır baktım -20 deyim.. sımdı musteri hızmetlerını arayıp ..  bana kampanya falan gondermesınler.. tum uye oldugum yerlerıde iptal ettırıcem, yazık gunah 16 lira verdım .. evlat acısı gıbı koydu vallahi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Banada sürekli oluyo Turkcell ' i arıyorum hiç gruba üyedeğilsiniz diyo peki neden kontorlerım gidiyor diyince bir yetkiliye bağlıyorum diyo ve 10dk boyunca telefon calıyo bekliyom kimse yok açmıyorlar !

4 kez denedim 4 ünde de aynı sonuç ! 0 a**

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

Baştada  dedigim gibi ben hiç bir yere uye olmadn bunlar başıma geldi  yoksa ben de biliyorum bunların kontor goturdugunu herkesin başına gelmiştir buna benzer şeyler amaç bunların onune nasıl gececez ne yapmamız gerekiyor...Operatorlerin müşteri hizmetleri bile yardımcı olmuyorlar..Bence bir hile hurda işi var....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    4 aydan beri kontör yüklemıyom o yuzden eksılme veya bı artış yok haha :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------
    4 aydan beri kontör yüklemıyom o yuzden eksılme veya bı artış yok haha :D
    -----------------------------
    benimki daha fazla oldu önceden kız gönderiyodu tabi bende ona gönderiyodum ama o gitti kontürsüz dolanıyom :)

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spermen08
    spermen08's avatar
    Erkek
    ya aynı olay benm turkcell hattım da da oldu bi ara 70 kontör gitti ondan bir ay sonra falan da bi 60 kontör daha gitti bende müşteri hizmetlerini aradığımda ringofon a üye oldunuz iptal etmek için şurayı arayın falan dedi yaptım üyeliği iptal ettim ama ben üye olmadığım bi yere 130 kontör harcadım haberim olmadan bu kadar zarara girmem ayıptır ya turkcell buna bi çözüm bulmalı bence..

"__"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    banada oolmıştu ama bana bedava melodi faln üye dedi ordan olduydu sonra iptal ettim adamlarda haklı cezası yok ki

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek
    Benimde başıma geldi. Pratik kartlar vardı. 6 ytl idi sanırım. Hepsi uçtu..

west[at]tahribat.com
Toplam Hit: 3933 Toplam Mesaj: 12