Konu Açabileceğimiz Film Siteleri Ve [Adult Siteler]
-
Paylaşınca ne oluoki bi getirisi varmı varsa bızde yapalım merk ettgmden soruyorm yanlıs anlama
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bende bi ara bu yoldan geçtim :)
kendi listeni kendin oluşturcaksın kimse listesini vermez. kaldıki bende vermem.
kendim şimdi diyorumki olay şu, armut piş ağzıma düş :D
-----------------------------kendim buldum senin listede kaç site war bende 50 oldu :S az geliyor
-
tahmini 300.000 tane felan var içinden bak kendin seç saf bi liste arıyosanda hiç arama
2. mesajada editleyip koyayım.
Link : http://hotfile.com/dl/118887831/08c5b91/liste.txt.html
-
anakara bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
kendi listeni kendin oluşturcaksın kimse listesini vermez. kaldıki bende vermem.
-----------------------------kendim buldum senin listede kaç site war bende 50 oldu :S az geliyor
-----------------------------hocam az gibi gelebilr ama önemli olan boyu değil işlevi.
o 50 sitenin çok rahat 35 i tırt siteler. 15 inden anca download yaptırırsın.
çünkü küçük divx siteleri çok fazla ben arada kontrol ediyorum konularımı. baıyorum 1 haftada 5-10 görüntülemede kalmış.
bu site iş yapmaz demekki. ama duruyo siteler işte :D onlarında db si şişsin diye kasıyorum :D
benim listede 60a yakın bana yetiyor :D
zaten liste yapmanın en kolay yolu google :D
"film indir vbulletin" :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hocam az gibi gelebilr ama önemli olan boyu değil işlevi.
o 50 sitenin çok rahat 35 i tırt siteler. 15 inden anca download yaptırırsın.
çünkü küçük divx siteleri çok fazla ben arada kontrol ediyorum konularımı. baıyorum 1 haftada 5-10 görüntülemede kalmış.
bu site iş yapmaz demekki. ama duruyo siteler işte :D onlarında db si şişsin diye kasıyorum :D
benim listede 60a yakın bana yetiyor :D
zaten liste yapmanın en kolay yolu google :D
"film indir vbulletin" :D
-----------------------------tamam kardaş senin nikini çok görüyom film sitelerinde zaten :D
-
yokmu adult site listesi verecek olan :D yerli ama yabancı vermeyin