Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
Konu Sayfa Sayısı Hakkında Sayın Yöneticiler
Konu Sayfa Sayısı Hakkında Sayın Yöneticiler
-
konuların altındaki bu sayfa sayısı konunun en tepesindede olsa nasıl olur. şimdi basit bir durum ama olsada iyi olur diye düşünnüyorum.
-
aynen abi bende bazen eksikliğini çekiyorum.
-
konunun ta altına 10 sayfa gitmek benim gibi hergün bi sürü konu okuyan adam için basit bir sıkıntı sadece diye düşündüm.
-
Hoş olur,
-
hocam defalarca açıldı bu konu hatta biri script yazmıştı , ama o zaman kimse konudaki mesajları okumadan etmeden son sayfaya gider en azından aşağı inerken gözüne 2-3 mesaj takılıyor ki bu durumda bile bazılar 2. mesajı okumadan saçma sapan şeyler yazıyor ek olarak tüm mesajları okudum dieğr sayfaya geçicem diyorsan klavyede bulunan "end" tuşuna basabilirsin
-
ben konuyu daha önce görmedim benzerini kusura bakma. Bunu tembellik değilde pratiklik diye inceleyelim konuyu okumadan yorum yapan adama hiçbir şey diyemem hocam.
-
Hocam "konuyu okumadan mesaj yazan adam"dan kastın sanırım 2. post ve sonrasını okumadan yazanlar... Ben çok kez gördüm ki yalnızca başlığa bakıp içerik hakkında hiç bi bilgisi olmadan cevap yazıyor adam.
Farzedin ki adamın biri "WinRAR istek" başlığıyla konu açıyor içerik olarak da diyor ki: "Bana 3.60 versiyonu lazım şu bu sebeplerden vs. vs...". Öyle 3-5 sayfa okumayı falan geçin, daha 2.-3. mesajda "Winrar 5.00 x64 Türkçe" paylaşan adam damlıyor ortama. Bunu salladım tabi de böyle adamlar var gerçekten :|
-
HeYeT bunu yazdı
konuların altındaki bu sayfa sayısı konunun en tepesindede olsa nasıl olur. şimdi basit bir durum ama olsada iyi olur diye düşünnüyorum.
ben bunu önerdim ama kabul etmedi şeyh
nedeni ise konuyu okumadan cevap atılmasıymış.
*benim dusuncem konuyu okumadan cevap atacak adam zaten atar okumaz
*şuda var adam zaten konuyu biliyor butun cevapları takip ediyor, yeni mesaj gelmişse sayfayı açtıgında aşağı suruklemek zorunda yukarıda olmaması bu sonucu doğuruyor
onun dışında site gerçekten çok eski kaldı artık. alıntılama konuya cevap yazıldı gibi bildirimlerde şart artık
DestinatioN tarafından 29/Eki/13 14:09 tarihinde düzenlenmiştir -
sayfa sayilariyla ugrasmaya gerek yok , su alttaki ustune basinca sayfayi yukari alan okun direkt alta gideni konulur uste.. oldu bitti masallah
-
Konu okunmuyor diye konulmuyorsa en ustte cevapla butonu olmasi dusundurucu :-D
-
mstfckmk58 bunu yazdı
Konu okunmuyor diye konulmuyorsa en ustte cevapla butonu olmasi dusundurucu :-D