Konum Takip Uygulamaları?
-
arkdaşlar malum izmirde deprem yaşadık. şimdi aile ile ayrıyız filan endişeleniyorlar. bunun haricinde çalıştığım yerdede insanlar çocuklarından endişeleniyor. aile bireylerinin uygulama üzerinden canlı olarka konum takibi yapabileceği bir uygulama tavsiye edebilirmisniz? yada bu süreçte işimize başka türlü yarayacak uygulamalar da olabilir.
android kullanıyoruz.
-
ıyı guynler hocam bı kac uygulama bırakıyorum suraya
http://konumtakip.net/konum-bulmak-artik-cok-kolay/
bu sıtede daha once uyg ındırıp denedım oldu onerırım ucretsız zaten denemekten bırsey olmaz
-
google maps uygulamasında var böyle bir özellik hocam, konum paylaşabiliyosun başka google hesaplarıyla
-
yolbulucu bunu yazdı
google maps uygulamasında var böyle bir özellik hocam, konum paylaşabiliyosun başka google hesaplarıyla
pratik olsund iye baktım. şimdi whatsapta canlı konum özelliği zaten kullanıyoruz fakat bir kere kurulum yapılsın sonrasında aile oraya girdiğinde herkes herkesi görsün diye. google haritalarda böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum bu arada
-
hayat eve sığar uygulamasında da aile bireylerinin yerlerini anlık görebiliyorsunuz karşılıklı izin verdikten sonra
-
Shephard bunu yazdı
hayat eve sığar uygulamasında da aile bireylerinin yerlerini anlık görebiliyorsunuz karşılıklı izin verdikten sonra
O uygulama şöyle böyle ama karşılıklı konum paylaşımı istiyor ama başına bir sıkıntı geldiğinde konumu açık tutman arama kurtarma için çok kolaylık sağlıyor tek başına aptal uygulama asalak gibi bazen sürekli açılıyor tüm ayarları olumsuz yaptım yine dert etti silmedim ama pasifize ettim .
-
google maps zaman cizelgesi kismina izin verilirse gecmise yonelikte bakilabiliyor. tavsiye ederim.
-
life360 aile uygulaması var güzel
-
storelarda olmayan uygulamaları kurmayın gerci storeda yediriolar artık trojanı ama en azından %1 ihtimal direk sitelerden apk kurmak riskli
-
patates bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
pratik olsund iye baktım. şimdi whatsapta canlı konum özelliği zaten kullanıyoruz fakat bir kere kurulum yapılsın sonrasında aile oraya girdiğinde herkes herkesi görsün diye. google haritalarda böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum bu arada
tam olarak bunu yapıyo google maps :P
-
Apple'ın gözünü seveyim :