Konuya Mesaj Yazan İlk 20 Kişiye Kaspersky Serial Dağıtıyorum
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
seriallerin uyumlu olduğu sürüm buradadır:
Download Kaspersky Internet Security 2010
Bu müridlerimize gönderdim :
N/A
epey bi gönderdim. posta kutusunun şaftı kaydı :|
hocalar bende güç bitti daha da gönderemem :) anlayın beni tek kişi 40 küsür kişiye gönderdim =)
bunu indirdim hata veriyor kv 2009 u sildim ama hata veriyor bende vardı 2010 onu yuklicem şimdi o kabul ediyor
2010 çalışmıyor galiba?? linkte
-
bende çalışan versiyonu var. onu upload ederim gerekirse hatta şimdi upload edeyim bekle.
-
karaconda bunu yazdı:
bende çalışan versiyonu var. onu upload ederim gerekirse hatta şimdi upload edeyim bekle.
ya uğreşıyom bayadır olmuyor bendeki hata veriyor anlamdım diyor yok simge uyuşmadı xp ye göre değil falan dedi.
ondan sonra yüklemeyi durdur dedi dondu PC sonra..
-
hocam internette bi sorun var galiba upload edemedim. sen bu sürümü indir bendeki bu sürüm.
http://rapidshare.com/files/297336268/kis.9.0.0.736en_-_uygarozdemir.zip
-
programı indirdim kurdum çalışıyor çok saol
ama F hardiskine girecektim ingilizce kenarda bişiler çıktı bende no dedim hardisk açılmıyor.. anca araştır dersen açılıyor.. onu bilen var mı?
bide bilgisayarıma giriyorum... onun içinden D harddiskine gireken yeni pencere açıyor onu engellemek istiyorum yani aynı pencerede açılmasını istiyorum
ayarını bilen =) -
BENDE İSTİYORUM
-
Toma2Gm bunu yazdı:
programı indirdim kurdum çalışıyor çok saol
ama F hardiskine girecektim ingilizce kenarda bişiler çıktı bende no dedim hardisk açılmıyor.. anca araştır dersen açılıyor.. onu bilen var mı?
bide bilgisayarıma giriyorum... onun içinden D harddiskine gireken yeni pencere açıyor onu engellemek istiyorum yani aynı pencerede açılmasını istiyorum
ayarını bilen =)
ben seriali verdim gerisine karışmam :) Türkçe yamasını bulabilirsin, onu yükleyebilirsin.
Toplam Hit: 14993 Toplam Mesaj: 78