Konya Merkez ""Muşta""
-
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------ben de konyadayım. konyadan birilerini gormek ne güzel..
-----------------------------
Haftasonu ordaydım (asker arkadaşımın düğünü vardı) güzel yerler var aladdin tepesine,mevlanaya ve göksu şelalesine gittim çok eğlendik gitmek isteyen olursa şelaleye gitsin essiz biyer -
Fcuk bunu yazdı:
yaş 15 demişsin muştayı çok zor halledersin. ama biber gazını verirler sanırım
Teşekkürler Arkdaşım Birde Yakalandım Diyelim Benim Babam Asker Yani Kimlik Felan Göstersem Bırakırlarmmı ???
Hani Aynı Meslek Cocugu Felan işte :D -
baban asker seni polis yakalar askeri ztn sevmezler F tipi polise denk gelirsen alırlar içeri bu arada bende selçukta okuyorum
-
Polis kısa bilgiler verdi, yani kısaca : Muşta kullanım amacı direk yüze kasıtlı bir şekilde darp etmekden ibaret olduğu için bulundurması suça mailli olduğunu göstergesiymiş. Yüz bölgesine yapılan darplardan büyük cezalar alınırmış. Hani kelebek çakı bıçak bir yere kadar ama muştanın cezası daha büyükmüş. (müş diyorum )
Daha 15 yaşındasın ergenim diye hava atacaksın :D bence git kendine kız arkadaş edin daha bi havalı olur ;)
-
gerçektende muşta okadar etkili degil ve yakalatırsan bıçaktan çok daha fazla cezası var bence boşver muştayı
-
bende konyadayım ama sana tavsiyem boşver muştayı adamın kafasına vurmak zorunda kalırsın
bizin arkadaş vurdu çocuğum kafa bi garip oldu akan kanı görmen lazım :S
Toplam Hit: 6524 Toplam Mesaj: 17