Konya Selçuk Üniversitesi Kimya Mühendisliği Kampüsü
-
hocalar bi sorum olacaktı
konya selçuk üni. kimya mühendisliği fakültesi tam olarak nerede bilen varmı konyadamı karamandamı nerede tam
burası hakkında bilgisi olan varmı acaba
-
konya merkez alaaddin keykubat yerleşkesinde.gökkuşağının biraz ilerisinde
-
Kimya mühendisliği, Konya Alaaddin Keykubat Kampüsünde, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi (nam-ı diğer labirent) içerisinde ve yanlış hatırlamıyorsam A blok 2. kat :))
-
konyada içinde karamanda ne işi var konyadak üniversitenin kampüsünün
-
çok teşekkür ederim ikinizede (:
biraz daha canınızı sıksam biraz da bilgi verseniz be :D
bi iki arkadaşla konustum geçme notu yüksek falan dedi o önemli deil benim için sorun olmaz hocaları eğitim kalitesi nasıl acep
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam ktü deki bi üninin başka illerde bile kampüsü olabiliyor ondan sordum (:
-
Madcrazy bunu yazdı:
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------hocam ktü deki bi üninin başka illerde bile kampüsü olabiliyor ondan sordum (:
ktü nün icinde kaç farklı üniversite var ki :F Selcuk kaliteli eğitim verir.. hocaların cogu prof ztn -
rhodostethia bunu yazdı:
Madcrazy bunu yazdı:
EnerJiC bunu yazdı:
ktü nün icinde kaç farklı üniversite var ki :F Selcuk kaliteli eğitim verir.. hocaların cogu prof ztn
-----------------------------haha yanlıs yazmısım hocam ama sen anlamssın beni :D
-
sen konya yı yazmayı planlıyorsun galiba.alaaddin keykubat yerleşkesi merkeze tramvay ile bir saat mesafededir,aklında bulunsun.ayrıca geçme notu demişsin.bizde sınıf geçme yok.ders geçme var.fen-ede. kimya bölümü hocalarının çoğu prof. ama müh.fakültesini bilmiyorum.bi de kimya müh. bölümünde çok ecnebi öğrenci var.vs vs vs...
-
karamanin kendi unisi var hocam nasil ezikledin bizi oyle :(
-
eray bunu yazdı:
karamanin kendi unisi var hocam nasil ezikledin bizi oyle :(
-----------------------------hocam istanbulda yaşıyorumda bende karamanlıyım ancak üni ile yeni işim oldugundan bilgim yok eziklermiyim hiç kendi memleketimi :D