folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Konya"Da Öğrenci Yurdu Çöktü: 13 Ölü, 22 Yaralı, Enkazda 15 Öğrenci Var!

Konya"Da Öğrenci Yurdu Çöktü: 13 Ölü, 22 Yaralı, Enkazda 15 Öğrenci Var!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    süleymancıların yurdu diye geçiyor. yazık ya. küçücük kız bile var onun orda ne işi var.  allah rahmet eylesin.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

ya süleymancı ya fetoşcu yurdudur, ana babaları yüzüneden olan küçücük çocuklara oldu.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tekke ve zaviyeler kapatilmisti bir donem...bunlarda modern olanlari iste...kacak bir yurt , olen masum cocuklar...Yalniz basinda pic , cocuklar oldu , Allah rahmet eylesin...ulan arkasini arastirsana , yurt neyin nesi , hangi olusum var arkasinda, kacak mi degilmi otunu bokunu dok ortaya...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    13 çocuk ölmüş olayı gene fetoşcu süleymancı kavgasına getirdiniz ya helal size

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende demin mynet'ten baktım.

Yazık ya.. Allah rahmet etsin..

Oranın mutahitinden mühendisine kadar harç döken amelesine kadar hepsinin a.q.

-----------------------------

amelesinin ne sucu var arkadaş ? adam ekmek parası kendisine verilen görevi yapmış..
    mütahit 3-5 kuruş fazla kazanmak için malzemeden çalmış..
    hadi bunların hepsini geç yapılan her binanın bi standartı olmalı denetleyen olmassa böyle olur.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 2165 Toplam Mesaj: 16