Konyadan Murat 5110 La İnternete Bağlanacak (Turkcell Müşteri Hiz.:))
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
vasat bi şaka. müşteri hizmetlerini kandırdıklarını düşünüyorlar ama hepsi yanılıyor. günde ortalama 150 kişiyle konuşuyolar anında bu tip adamları seçebiliyorlar. müşteri hizmetlerinin telefonu kapatmamasının nedeni görüşmelerin dinlenmesi ve buna o görüşmelerden puan verilmesi olabildiğince idare ediyorlar. Başka birime bağlarken birime dalga geçiyor diye uyarıyorlar eğer görüşmede küfür varsa dava bile açabiliyorlar. her telefonu eline alan başkalarının ekmeğiyle oynamamalı.
-----------------------------katılıyorum hocm . Şahsen bende hiç gülemedim hiç komik deıl ya 2-3 kez dınledım kacrdgm bıseyde yok Allah Allah :S
-----------------------------++
-
yarıldım ya gülmekten :D
düt düt sesi :D puahaha :D
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
vasat bi şaka. müşteri hizmetlerini kandırdıklarını düşünüyorlar ama hepsi yanılıyor. günde ortalama 150 kişiyle konuşuyolar anında bu tip adamları seçebiliyorlar. müşteri hizmetlerinin telefonu kapatmamasının nedeni görüşmelerin dinlenmesi ve buna o görüşmelerden puan verilmesi olabildiğince idare ediyorlar. Başka birime bağlarken birime dalga geçiyor diye uyarıyorlar eğer görüşmede küfür varsa dava bile açabiliyorlar. her telefonu eline alan başkalarının ekmeğiyle oynamamalı.
-----------------------------katılıyorum hocm . Şahsen bende hiç gülemedim hiç komik deıl ya 2-3 kez dınledım kacrdgm bıseyde yok Allah Allah :S
-----------------------------ne kadar derin düşünüyosunuz şaka yapmışlar işte ne olacak gırgır olsun izle geç şerefsizler az kazıklamıyolar.Ekmeksiz kalsınlar keske :@
-
bu ne yhaa KoooP KoooP
"gnctrkcll e katılabilir miyim 48 yaşındayım :D:D:D"
yerlere yattım lan:D
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
vasat bi şaka. müşteri hizmetlerini kandırdıklarını düşünüyorlar ama hepsi yanılıyor. günde ortalama 150 kişiyle konuşuyolar anında bu tip adamları seçebiliyorlar. müşteri hizmetlerinin telefonu kapatmamasının nedeni görüşmelerin dinlenmesi ve buna o görüşmelerden puan verilmesi olabildiğince idare ediyorlar. bu arada size müzik dinletirken çıkardığınız sesleri dinlenebiliyor. Başka birime bağlarken birime dalga geçiyor diye uyarıyorlar eğer görüşmede küfür varsa dava bile açabiliyorlar. her telefonu eline alan başkalarının ekmeğiyle oynamamalı.
Kaldı ki hiç orjinal değil şaka. kamerada bile gülüşme sesleri, konuşma seslerinden yüksek geliyor. karşı tarafa gitmiyor mu o ses.
-----------------------------kesinlikle gülme seslerini duyuyordur çnkü hoparlörden konuşuyor--callcentere gelen telefona bakan kişi (adı alıma gemedi) müşteriye hoşgörülü davrandığı için +puan alıyor bunada katılıyrm ama sölemeliyim izlerken koptumm
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar derin düşünüyosunuz şaka yapmışlar işte ne olacak gırgır olsun izle geç şerefsizler az kazıklamıyolar.Ekmeksiz kalsınlar keske :@
evet kazıklıolar , ama ben telefonun ucundaki kızla bağlantısını kuramadım.
-
oda var içinde sonuçta senin verdiğin paralarla geçimini sağlıyo ?
-
Cicoo bunu yazdı:
RaCiNGeR bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Bu kadarda sığ düşünmemek lazım. turkcelle söv tamam müşteri hizmetleri ne alaka? -
Allahım ya arayan sanki benim a.q eleman aramış şaka yapmış sizede izlemek düşer
bulun adam ondan hesap sorun mantıksız mantıksız iş yapıyorsunuz
-
turkcelle bişey yapamayınca müşteri hizmetlerine söv :D