Köpeğe Tecavüz Eden Ş3r3fsiz Volkan Uzun
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Köpek mini etek mi giymiş ? Ben olayı tam anlamadım.
Hocam bir insan hayvana nasıl tecavüz eder bizde onu anlamaya çalışıyoruz.
-
Yeni bir güne uyandığıma lanet ediyorum hergün
-
izlemedim bakmadım sinirlenince elimden birşey gelmeyince gnün içine ediliyor
-
lanet olsun , bok gibi bir dünya
-
Ayri bi seviye oc bu diyecek bisey birakmiyorlar zihniyrtlerini siktiklerim.
-
zgmanco bunu yazdıjargonphp bunu yazdı.
Bu hükümet ile Türkiye umutsuz vakıa'dır ve bu artık belli olmuştur. 20 senedir iktidarsınız abi, tek birşey yapmadınız bu konuyla alakalı, şimdi saçma sapan savunmaya girişmeyin.
Millete verdiği cevaplara bakın, bu konuyu hükümetle ilişkilendirenlere laf edecek arkadaşlar lütfen siz yorum yazmayın abi. Mümkünse sizin gibilerle aynı safta namaz bile kılmamaya gayret ediyorum oyüzden uzak durun.
Wtf?
sinirden ne yazacağını bilememiş.
böyle şeref yoksunlarını hadım etmeli yada bir köpeğin tecavüzüne bırakılmalı :(((
-
Sosyal medya ile yıllardır haberimiz olmadan yapılan şeyler gün yüzüne çıkıyor. Sizin ben hürriyetinizi sikeyim.
-
ulkede kanun adalet ceza sistemi bitik. ulkeyi yonetenler guzel hayatlar yasiyorlar fakat ne adaleti saglayabildiler ne kanunlara ceki duzen verdiler ne de kanunlari uygulayabildiler. tam bir ormana dondu ulke adalet acisindan. 75 sabikali adami sokaga salarsan o da gider polisi oldurur sonra cikip bos bos hayatini kaybeden polisin ardindan konusursun. ordan da oy devsirmeye calisirsin ucuz siyasetinle.
-
Yeter cidden yeter heegün boktan lanet bir güne uyanıyoruz adalet hukuk işlemiyor artık batman lazım buraya
-
bide laf yetiştiriyor ibneye bak