Köpek (Aranıyor)
-
adam gibi cins bi köpeği çok nadir beleşe bulursun yani denk gelmesi lazım, öyle biri verse bile senden önce onlarca kişi ilana cevap vermiş olur zaten. sonuçta 10-15 yıldır köpeklerin ömrü bu kadar yılı adam gibi yani ırkının tüm özelliklerini taşıyan bir köpek alarak geçirmelisin bu da parayla olmalı.
-
kuzende itini vercek birini ariyodu.. çiftliğe gönderceklermiş ama.. konu accaktm bnde eğer çiftliğe gönderilmeseydi..
5aylik aşıları da tamdı.. tek sorun biraz fazla duygusaldi :) hea bi de sibirya kurdu'ydu..
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------kuzende itini vercek birini ariyodu.. çiftliğe gönderceklermiş ama.. konu accaktm bnde eğer çiftliğe gönderilmeseydi..
5aylik aşıları da tamdı.. tek sorun biraz fazla duygusaldi :) hea bi de sibirya kurdu'ydu..
-----------------------------satmayımı düşünüyoru??? özelden bana bi ulaşırmısın lütfen...
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
adam gibi cins bi köpeği çok nadir beleşe bulursun yani denk gelmesi lazım, öyle biri verse bile senden önce onlarca kişi ilana cevap vermiş olur zaten. sonuçta 10-15 yıldır köpeklerin ömrü bu kadar yılı adam gibi yani ırkının tüm özelliklerini taşıyan bir köpek alarak geçirmelisin bu da parayla olmalı.
-----------------------------hocam bedavaya istemiyorum zaten mesajda açıklamak istediğim şeydi.. köpeği verirken para almıycak 1yıl sonra çiftleştirme yapınca... iki adet istediği yavruyu vericem... her türlü yazılı belgeyede imza şeklinde halledilir... nakit param olmadığı için zatende yavru bakcak yerimde yok bu şekilde bişi düşünüyorum
-
ya mesela ufacık bi köpek alsam ama ew halkını rahatsız etmemeli.. gün içinde onla ilgilenmek toplamda ne kadar zamanımı alır.. örneklerle acıklarsanız sevinicem :)
-
böle bi ticaret mi var yaaa
-
saint_of_rock bunu yazdı:
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------kuzende itini vercek birini ariyodu.. çiftliğe gönderceklermiş ama.. konu accaktm bnde eğer çiftliğe gönderilmeseydi..
-----------------------------satmayımı düşünüyoru??? özelden bana bi ulaşırmısın lütfen...
-----------------------------eski hali
http://img523.imageshack.us/my.php?image=resim003nom.jpg
son hali
http://img523.imageshack.us/my.php?image=ftgrf0007.jpg
(resimler dandik k.bkma)
ciftlikteki akrabalarla konusulmus.. cayilcagini sanmiyorum..
parasal bi beklentileri yoktu sadece bakicak ailenin ilgisinden emin olmak istiyolardi..
-
wegeta59 bunu yazdı:
böle bi ticaret mi var yaaa
-----------------------------hocam petshoplar satınca ticaret olmuyormu?
-
Kara_Mc bunu yazdı:
saint_of_rock bunu yazdı:
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------eski hali
http://img523.imageshack.us/my.php?image=resim003nom.jpg
son hali
http://img523.imageshack.us/my.php?image=ftgrf0007.jpg
(resimler dandik k.bkma)
ciftlikteki akrabalarla konusulmus.. cayilcagini sanmiyorum..
parasal bi beklentileri yoktu sadece bakicak ailenin ilgisinden emin olmak istiyolardi..
-----------------------------benimde bir huskym vardı beyaz... biraz geç almıştım onu alışma problemi olmadı ama benim şartlarıma ayak uyduramadı.. bende ona göre hareket içni ayarlayamadım eski sahibine geri dönmek zorunda kaldık... ama tekrar şu anda yeni bir köpeğe bakma şartlarım oluşuyor... yavru bir dostum olursa babamda emekli olacağı için evde hertürlü bakabilcem... ben olmasam babam ilgilencek falan filan...
özellikle golden retriever istiyorum... gerçekten çok uysal, kolay öğrennip uygulayabilen, oyun oynamayı seven, sahbine sadık kalabilen, her ne kadar gezmek için vakit istesede evin içinde yaşamya müsait bir köpek olduğunu düşünüyorum... :
-
bende istiyorum (: ciddiyim! elinde varsa yavru köpek olan vermek isteyen ?