folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpek Edinmek İsteyen Pit

Köpek Edinmek İsteyen Pit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

şunu belirteyim öncelikle dediğim gibi bir adet pitbull bir adet rottweiler cinsi köpeğim var bu köpek cinslerini sevdiğim ve sizin oğlan sokakta kalacağı için sahiplenmek istedim tabiki köpeği olmayıpta sahiplenmek isteyen arkadaşlar daha önceliklidir, lakin mutlaka daha önce köpek bakımı tecrübesi olsun dominant ırklar bunlar

nerde oturuyorsun hocam yakınsan görüşelim ilk mesajından beri en yakın seni gördüm zaten yalnız şunu da sormadan edemeyeceğim. Köpek dövüştürme gibi bi olayın yok di mi 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    MaTRiXe bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

şunu belirteyim öncelikle dediğim gibi bir adet pitbull bir adet rottweiler cinsi köpeğim var bu köpek cinslerini sevdiğim ve sizin oğlan sokakta kalacağı için sahiplenmek istedim tabiki köpeği olmayıpta sahiplenmek isteyen arkadaşlar daha önceliklidir, lakin mutlaka daha önce köpek bakımı tecrübesi olsun dominant ırklar bunlar

nerde oturuyorsun hocam yakınsan görüşelim ilk mesajından beri en yakın seni gördüm zaten yalnız şunu da sormadan edemeyeceğim. Köpek dövüştürme gibi bi olayın yok di mi 

yok hocam ne dövüşü köpeği bağlayıp sokak köpekleriyle kendim dalaştığımı biliyorum bizimki kavga etmesin diye, pitbullumun ne kulağı ne kuyruğu kesiktir rottweilerın bile kuyruğunu kestirmedik, bursada oluşum biraz sıkıntılı tabi şu ara gelip alma durumum zor otobüsle gelebilir köpek anca ama oda sıkıntı tabi biraz 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Hocam şu anda bir Dogoya sahibim yoksa şimdi gelir alırdım.. Yakın bir arkadaşım almayı düşünüyor yalnız Bursa'dayız.. Oraya gelme işini çözersek geliriz.. Pmden numaranı gönderir misin? Aşı ve karnesi var mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

Hocam k.bakma büyük köpek alınmaz,hem yavşak olur hemde saldırgan hayvanın huyunu suyunu bilmeden bide üstüne pit olunca yar..... yedin bişi oldu kızdın tak kol gitti, bu arada bendede 3 tane sibirya kurdu yavru var almak isteyen fiyat cekilir :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bende de golden var. oğluma aldım.okullar açılınca ücretsiz satabilirim. sitede besliyoruz. balkona gelince tek hav bile demez:D  ama köpeklerle aram iyi olduğu söylenemez. pm atanlara eylül 20 sinde gelir alır .şu an 4 aylık oldu

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

yaşı 1,5 olmasa direk alırdım hocam ciddiyim. kuzenim bi ara beslemişti öyle ürkücek bişey değil bunlar sen nasıl yetiştirirsen öyle olur. tasmasız şekilde sokaklarda koşuşturup oynuyoduk ne güzel :D yavru yokmu yavru :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    telden yazıyortm pm olarak herkese donemeyebılırım. Kopekle ılgılı fızıkı ve karakterıstık bılgıyı verdım. Ilgılenen olursa yazsın. Uc gun boyunca ılgılenemdm ısteyen kısıyle ama aıleme yonlendırırım. Bakabılcek olduguna ınanan varsa ımkan zaman ve tecrube sahıbı musaıt olunca gelır alır ama talır cıkarsa beklemem. Kopegı satmıyorum gayem hayvan daha ıyı bı yasam sursun elımde mama falan var bıraz onu da verıcem tabı ama ıyı dusunmek lazım
Toplam Hit: 5250 Toplam Mesaj: 48