Köpek Konusu Acil İnsani Bir Durum
-
Direkt özetliyorum. Lütfen ilgilenin yapılabilir hukukiden cok cıkmayan önerilerinize acil ihtiyaç var.
**Ankara batıkentte mustakil dublex binaların oldugu sitede
**2 adet 3-4 aylık yavru kopek
**sahipleri 2 gündir evde yok ve köpeklerden birisi ipten kurtulumuş diğeri 1 m ipte dönüp duruyor.
**önlerine sadece su konmuş oda donmuş soğuktan.
**Birisi kaçıp gezip geldiği için diğeri bir gündir ağlıyor açlıktan susuzluktan
**ev sahibini verdiği numara sahte yönetim ilgilenmiyor. Polis özel mülk diyor. Zabıta cumartesi pazar hayvan barınak birimi kapalı diyor.
**Ekmektir süttür mamadır koyduk ama nafile acil öneriye ihtiyacımız var. Ses falan sıkıntı değil hayvanlar ağlıyor sıkıntı o.
**Bahçeye girsek bu sefer ev sahibi bizede sıkıntı çıkaracak. COK ACİL ÖNERİYE İHTİYACIMIZ VAR. 4-5 ev olarak çaresiz kaldık
-
hocam facebooktan haytapla iletişime geçermisiniz lütfen onlar gereken bilgiyi verir size hatta videoya çekip nete koyarsanız faceden bir yayılırsa ev sahibi rezil olur.
-
hocam haytapla görüştük yönetim bilgisi varken hayvanları en azından besleyip bağlayabilirsiniz dedi ama apartman yönetimide malum cumartesi pazar ilgiden ölüyorlar. Ev sahibide sıkıntı çıkaraacak birisi girilse iş mahkemeye kadar uzar.
-
Hocam malesef kimse pek ilgilenmez ilanlar boyle seylerle dolu ozellikle ankarada. Havalar da buz gibi oldu ya. Battaniye birakabilirsiniz buyukce bir kutunun icine koyarsaniz bi miktar isitir ama oncesinde tuyleri falan buz tuttuysa temizleyebilirseniz iyi olur battaniyeyi islatmasin. Gunde iki uc kere degistirebilirseniz buz kesmeden, sicak su torbalarindan koyabilirsiniz icine. Arada kaynar suyla doldurup geri goturebilecekseniz. Onun disinda yalnizliktan da agliyorlardir eve aliskinlarsa. Sevebilirseniz ilgilenebilirseniz iyi olur. Ve tabii yemek ve su. Kasaptan kilosu bir iki liraya artik isteyebilirsiniz onlari ister cig verin (yerler, hicbir sey olmaz) ister haslayin oyle verin. Sularini degistirin dondukca.
Ve sosyal medyada vicdansizlar vb yazarak fotografla falan rezil edin mutlaka gruplarin facebook sayfalarinda.
Batikent benim domainim degil birkac arkadasa sorayim o taraflardan.
-
izzmarit bunu yazdı
Hocam malesef kimse pek ilgilenmez ilanlar boyle seylerle dolu ozellikle ankarada. Havalar da buz gibi oldu ya. Battaniye birakabilirsiniz buyukce bir kutunun icine koyarsaniz bi miktar isitir ama oncesinde tuyleri falan buz tuttuysa temizleyebilirseniz iyi olur battaniyeyi islatmasin. Gunde iki uc kere degistirebilirseniz buz kesmeden, sicak su torbalarindan koyabilirsiniz icine. Arada kaybar suyla doldurup geri goturebilecekseniz. Onun disinda yalnizliktan da agliyorlardir eve aliskinlarsa. Sevebilirseniz ilgilenebilirseniz iyi olur. Ve tabii yemek ve su. Kasaptan kilosu bir iki liraya artik isteyebilirsiniz onlari ister cig verin (yerler, hicbir sey olmaz) ister haslayin oyle verin. Sularini degistirin dondukca.
Ve sosyal medyada vicdansizlar vb yazarak fotografla falan rezil edin mutlaka gruplarin facebook sayfalarinda.
dediklerini yaptıkta hocam yine yazdığın için çok saol. Batıkent bu kaonuda emsalsiz kansız. Herkes evindeki köpeği seviyo dışardakinin canı yok. batıkent karakoldaki adamda "biz bişey yapamayız hemşerim bu soğukta ekmek koyun insaniyet namona kendinizden eminseniz bişey olmaz" dedi ne mantığa sdüşündiyse
-
clogu bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Hocam malesef kimse pek ilgilenmez ilanlar boyle seylerle dolu ozellikle ankarada. Havalar da buz gibi oldu ya. Battaniye birakabilirsiniz buyukce bir kutunun icine koyarsaniz bi miktar isitir ama oncesinde tuyleri falan buz tuttuysa temizleyebilirseniz iyi olur battaniyeyi islatmasin. Gunde iki uc kere degistirebilirseniz buz kesmeden, sicak su torbalarindan koyabilirsiniz icine. Arada kaybar suyla doldurup geri goturebilecekseniz. Onun disinda yalnizliktan da agliyorlardir eve aliskinlarsa. Sevebilirseniz ilgilenebilirseniz iyi olur. Ve tabii yemek ve su. Kasaptan kilosu bir iki liraya artik isteyebilirsiniz onlari ister cig verin (yerler, hicbir sey olmaz) ister haslayin oyle verin. Sularini degistirin dondukca.
dediklerini yaptıkta hocam yine yazdığın için çok saol. Batıkent bu kaonuda emsalsiz kansız. Herkes evindeki köpeği seviyo dışardakinin canı yok. batıkent karakoldaki adamda "biz bişey yapamayız hemşerim bu soğukta ekmek koyun insaniyet namona kendinizden eminseniz bişey olmaz" dedi ne mantığa sdüşündiyse
Ya sevelim bakalim diye evlerine alan orospu cocuklari bunu yapiyor sokaktakinin ilgilenmesini beklemek polyannalik. Sey geliyor aklima. Tasmasini cozsen bi sekilde ikisi de serbest kalsa da normal disarda gormus gibi evine alsan biraz? Evden gidip almak hirsizlik oluyor da disarda dolanirlarsa donmak uzerelerdi aldim diyebilirsin saniyorum. Ya da o noktada barinaga (barinaklarin durumu da iyi degil ama..) ya da mesela koruseve falan da goturebilirsin.
-
hocam başka forumlarda da yazmıştım başka birisi aradı şimdi yönetimden birisini al yanına git bahçeden al köpekleri hiç bi sıkıntı çıkmaz dedi. Çıksa da sıkıntı yönetime patlarmış. Yönetim caresiz mecbur kaldı. Artık öyle yapacak gibi duruyoz.
-
clogu bunu yazdı
hocam başka forumlarda da yazmıştım başka birisi aradı şimdi yönetimden birisini al yanına git bahçeden al köpekleri hiç bi sıkıntı çıkmaz dedi. Çıksa da sıkıntı yönetime patlarmış. Yönetim caresiz mecbur kaldı. Artık öyle yapacak gibi duruyoz.
Hocam mustakil ev degil mi girip bahcedeki kopekleri alamazsiniz icerden kaldirim tasi bile alamazsiniz diye biliyorum ama keske bi hukukcu gelip soylese. Yonetim dedigin site yonetimi mi? Sen yalniz gitme yine de dort bes ev demissin hepsinden birileri gelsin mumkunse.
-
müstaki ev hocam ssite içi. Aynen yönetimde site yönetimi
-
Hocam gir bahçeye ver yemeğini suyunu düzgünce. Ev sahibi gelirde niye girdin derse bas tokatı ölmekten kurtardım köpeğini filan de.
Mantıklı iş yapacaksanda yönetimle beraber gir yada yönetim bilgisi dahilinde gir hocam. O zaman laf edemez.
-
Balkon yüksek bir yer değilse atla duvar falan sıkıntı olmaz.
Balkon yüksekteyse arayın itfaiyeyi gelsin.