Köpek Konusunda Tavsiye?
-
müridler köpek almayı düşünüyorum ama köpekler hakkında pek bi bilgim yok aslında hiç bi bilgim yok.ögrenci evinde kalıyorum üşengecim şöle küçük bakımı kolay zeki şirin küçük bi köpek arıyorum
hangi cinsleri önerirsiniz???
-
Kangal Kangal Kangal
Edit: Pardon küçük bişey arıyormuşsun :)::)
Kangal olmaz
-
doberman :) hayrola hoca dogyslyt bişiler mi planlıyon:)
-
büyüğü küçüğü bir tarafa bırakalım şimdi; husky ler çok hoş hayvanlar yaa =)
sıcakta biraz zor yaşarlar ama öğrenci evi dediğin yaz kış soğuk olur zaten :P =)
-
Hocam pointer var bende halk arasındaki kuşçu av köpeği.Bakımı kolay casus gibi hayvan :D.Saldırmaz ısırmaz yerinde durmaz hiperaktif bişey.Ağır bir köpek değildir güzel oluyo yani benim tavsiyem
http://www.pups4sale.co.nz/english_pointer_02_puppies_for_sale.jpg
aha bendeki aynısı işte .Köy -kır yerindeysen çok iyi yetiştirirsin ama şehirde bilmiyorum biraz hayvan rahatsız olabilir.
Yanlış bir tavsiye olabilir kendim çok seviyorum ondan söyledim heralde:D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
yok hoca naptıın ya :D:Dne bilim şöle küçük şirin bişey aliiim dedim görüyorum sagda solda küçük şeyler cok tatlı oluyo
bide bişey sorcam bu gun bi sibirya kurdu sordum baya guzel bişeydi adam evin içinde bakılmaz bunlar dedi sagı solu kemirir dedi besleyen varmıdır ?? ya da bilen warmı nası beslenirmi sibirya kurdu evde ?
-
husky rulzzz :D
-
bence sen kuş besle yada balık falan ogrencı evınde üşengec bırının köpek bakması hayvana ızdırap
büyük sorumluluk ıster hastalıgı egıtımı yemegı gezmesi vs yanı o sana degıl sen ona ayak uyduruyorsun
bence ıyı düşün aldıgın şey bir canlı...
-
generous bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
yok hoca naptıın ya :D:Dne bilim şöle küçük şirin bişey aliiim dedim görüyorum sagda solda küçük şeyler cok tatlı oluyo
bide bişey sorcam bu gun bi sibirya kurdu sordum baya guzel bişeydi adam evin içinde bakılmaz bunlar dedi sagı solu kemirir dedi besleyen varmıdır ?? ya da bilen warmı nası beslenirmi sibirya kurdu evde ?
-----------------------------Sibirya kurdunu tavsiye ederim bak bi ara işyerınde beslemiştim. Ama bi yerlerı kemirdiğini görmedim. Hergun bi arkadaşım alıp gezdırmeye götürüyordu. Meğer kızlar bu ite hasta oluyolarmış :) Bizim kı biraz pis bi hayvandı. 6 ay besledım sonra verdim gitti. Kemiriyormu dersen hayır. Besleyeyım mı dersen Başka alternatiflere bak
-
cyber-works bunu yazdı:
-----------------------------Hocam pointer var bende halk arasındaki kuşçu av köpeği.Bakımı kolay casus gibi hayvan :D.Saldırmaz ısırmaz yerinde durmaz hiperaktif bişey.Ağır bir köpek değildir güzel oluyo yani benim tavsiyem
http://www.pups4sale.co.nz/english_pointer_02_puppies_for_sale.jpg
aha bendeki aynısı işte .Köy -kır yerindeysen çok iyi yetiştirirsin ama şehirde bilmiyorum biraz hayvan rahatsız olabilir.
Yanlış bir tavsiye olabilir kendim çok seviyorum ondan söyledim heralde:D
-----------------------------Güzel köpekler ama içgüdüsel olarak her sese uyarı verp sahıbını uyarıyorlar...
Yanı kısacası evde beslenebılecegını sanmıyorum zor olur...
-
jaguar almanı tavsiye ederim.büyüyünce salarsın : )