Köpek Sahiplendirmek İsteyen ?
-
facebook ta hayvanseverler derneği vs gruplra var sahiplendirmeye açlışıyolar köpekleri, özellikle de tuzla rehabilitasyon merkezinde bi ton köpek var,
ama sen şimdi bunu kız arkadaşına alıcanda, ailesiydi hedesiydi hüdesiydi herkes komple kabul edicek mi hayvanı ? hele de evde bakıcaksa kıl iş diye düşünüyorum,
ya da aşılarıydı mamalarıydı gezdirmeleriydi bıkarsa nolcak nereye verceniz köpeği? önce bence bunları düşün, baktın hepsi tamam sonra alırsın gidip -
Feys de bu işin piyasası var
http://www.facebook.com/profile.php?id=1073393028&ref=ts
bu vatandaşı eklersen paylaşıyor sürekli...
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------

ben buna öldümmmmm adamın sitesi bakımdaymış :/
-----------------------------irwa bunun cinsi neymiş?
-
ricin bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:

ben buna öldümmmmm adamın sitesi bakımdaymış :/
-----------------------------irwa bunun cinsi neymiş?
-----------------------------bunun cinsini bulamadım ama bir cep pinçırı almaya karr werdim şerefisiz nası küçük bide büyümüyo ay o benle heryere gelir :D
-
Paran yoksa hic kopek alma. Kim oduycek bu kopegin masrafini? Veteriner masraflari, oyuncaklari, mamasi, tuy bakim aletleri, yatagi falan derken masraflar toplaniyor. Kopegi satin alma parasi diger harciyacaklarin yaninda cok birsey degil.
-
gowand bunu yazdı:
hoca para vermene gerek yoq sahibinden.com da beleş veriyorlarrrr
tek bir şart la oda terk etmemek
Hayır beleş vermiyorlar,yasa gereği hayvan ticaretinin o site üzerinden satışı yasak oldu için sahiplendirme adı altında geçiyor.
(nerden biliyorum çünkü kuş sahiplendirme için oradan bir HAYVANseveri aradım bir muhabbet kuşu için 60 lira istedi ve o anlattı bu durumu) -
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ücretsiz diolardııı
-
face te ki hayvan sahiplendirme sayfalarında ücretsiz hocam sahiplenmek.
-
cins köğek arayıp vereceğine sokaklar sahipsiz yavrularla dolu hocam al bitane getir eve yıka güzelce boynuna kurdeleyi bağla götür
-
hocam burdan bak genellikle kedi köpek var hepsi de ücretsiz.
http://www.facebook.com/haysev