folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpek Taşımacılığı Hakkında ( Çok Acil )

Köpek Taşımacılığı Hakkında ( Çok Acil )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    evet aslında onuda dusunuyorum colin buyuk bır kolı bulup rica minnet otobüs firmasına ısrar etmeyi donus bıletlerımızıde aldık bılmıyorum artık araştırıyorum umarım birşeyler bulurz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    İnşallah Güzel bi çözüm bulursun . Allah kolaylık versin.

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

sanırım hallettim otobüs firmasıyla görüştüm şimdi problem antalya merkezde hayvanı koyacagım büyüklükte bi koli bulmak antalyalı arkadaşlardan yardım bekliyorum nerden bulabilirim büyük bir koli?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    LuCiFeR bunu yazdı:
    -----------------------------

faruk : abi antalyadan izmire taksimi tutulur dalgamı geçiyosun sen :)

-----------------------------
    hocam ne diyon sen :D:D

adanadan trabzona gidicem taksici diyor goturelim abi 800 tl ye :S

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Keta + otobus muavinine 10tl bahsis bu isi cozer.Ayrica havayollarina onceden hayvan tasiayacagini bildirir rezarvasyon yaptirirsan ucaklada goturebilirsin.Biz antalyadan 30kiloluk kopegi 60 ytl ye adanaya getirmistik.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Yardım eden etmeyen tum arkadaşlara teşekkurler ; dostumuzu otobüsle getirdim bu sabah indik ılerıde başka arkadaşlar da böyle birşeye ihtiyac duyarlarsa çözümüşöyle buldum.

önce Plegicil adında bi ilac aldım sonra 2 ayrı veterınerden de kullanım talımatı aldım birbirinden dozaj olarak baya bi farklıydı.

hayvan hastanesinde veteriner 4cc  verin yeterlı olur moladada ayılırsa 2 cc daha verebılırsınız dedi. 4 cc i enjektörle agzından zar zor verdim hayvan bekledigimiz gibi sersemledi gözleri kan çanagına döndü. ve 30 dk sonra  sadece gozlerı hareket etmeye başladı.

kucagımda otobüse kadar götürdüm ama koliye koyana kadar. Girecegını anlayınca direk fırladı zar zor sokabıldım ama 10 dk sonra bir yolcu geldi bagaj acıldıgında bızımkısı neredeyse kurtulmak uzereydı koliden.

2 kısı tekrardan kolıye sokup busefer kolinin agzını bavullarla kapadım. koli neredeyse bi buzdolabı kolısı kadar oldugu ıcın ( 2 buyuk genıs kolıyı bırlestırdım ) ve heryerınde kocaman havalandırma pencerelerı oldugu ıcın rahattım.

2 saat kadar sonra molada baktım kı oturuyor hıc cıkarmadım sabahta kendısı kosa kosa cıktı kolıden. Netten okudugum kadarıyla hayvanın korunma refleksiyle pekde  etkılı olmaya sonradanda etkılı olabılıyormus sanırım bızımkısı yol boyunca uyumadı ve yenı uyandı. Gozlerıde keyfıde  yerıne gelmeye başladı.

Dikkat edin narkozik etkı yapanlarıda varmıs bunların sanırım bişiy olmasın yavrunuza.

Birde ben koliyle getırdım ama hayvanın nekadar uysal oldugunu bıldıgım ıcın baska hayvan olsa o streste orayı parcalayabılırdı risk aldım ama benı utandırmadı.

şimdilik aktarıcaklarım bukadar teşekkurler :p 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    veteriner bir arkaşım var böyle durumalr için keta diye bir ilaç kullanıyor. Hayvanı 10-15 saat uyutabiliyor , bu şekilde gideceği yere taşınıyor. Çevrendeki herhangi bir vet. klinikten temin edebilirsin.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4279 Toplam Mesaj: 18