Köpek Tavsiyeleriniz
-
Hacı hem bekçi köpeği olup hem nasıl kimselere bulasmayacak havlamıyacak :)
Tavsiyeye gelince golden olabilir cok sempatik itler. -
Bizim beagle türü bi itimiz var çok sevimlidir kimseye saldırmaz ama gece bahçeye sesimi duyurmadan giremem. Normalde sakinlerdir ama ben nasıl yetiştirdiysem delirimiş it. Hem maskenin iti ünvanını almışlardır kendileri. Çok büyük değildir yetişkinleri ama çok ufak ta değildirler. Ortanın biraz altıdırlar.
-
Sana şiddetle benim rıfkıyı öneriyorum bilader almazsan açlıktan ölecek hayvan :D hayvan düşmanı demeyin ekmek veriyorum beğenmiyo. %100 soysuz bi köpektir bundan daha iyi sokak köpeği bulamazsınız. :D
-
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------
Sana şiddetle benim rıfkıyı öneriyorum bilader almazsan açlıktan ölecek hayvan :D hayvan düşmanı demeyin ekmek veriyorum beğenmiyo. %100 soysuz bi köpektir bundan daha iyi sokak köpeği bulamazsınız. :D
-----------------------------:D aç kalmaya alışmış köpek midesi almıyor
-
Caucasion Ovcharka
veya
Hakiki Bir Kangal
piyasada orjinal sağlam bir kangal istiyorsan onur kanlı gibi bir üstada gitmelisin..
caucasion ovcharka(kafkas çoban) dersen onun da hakikisi,sağlamı biraz zor
@noxious_ mudur nedir. o ilk saydaki c/p ını kaldır hacı sayfanın anasını .ikmene gerek yok -
MagicSword bunu yazdı:
en sevdiğim bana en sevimli gelen sibirya kurdudur. Full beyaz renklli olanlarıda vardı onlar neydi bilmiyorum :D
-----------------------------Hocam +1
Köpeklerden biraz tırsmama rahmen eğitimli sibirya kurtlarının sempatik olduğunu düşünüyorum.Bi arkadaşımın 2 tane sibirya kurdu var.Erkek ve dişi.3 ay önce doğurdu dişisi.Harika yavruları var.Gerçekten çok şirin ve akıllı hayvanlar.
+ Golden a da bak onlarda güzel...
-
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------abartısız 15 dk güldüm :D :D
gönder hacım onu benim kangal arkadaşlık yapar ona ;) :D :D :D
dostum ben biraz şehir dışında olduğum için kangal besliyom ama bahçemiz ve yerimiz çok büyük olduğu için benim boyum 1,83 cango ayağa kalkında benim omuzlarıma ön patilerini koyuyo yüzyüze geliyoz :D daha babam ve benden başka yanına yanaşabilen olmadı korkudan :D hiç saldırgan değildir kangallar eğer iyi eğitirsen tabi ki sopayı eksik etmedikten sonra hayvan senindir :D
bahçe hudutlarına yaklaşan olunca hiç ses çıkarmadan pusuyo kenara eğer bahçe kapısına gelirlerse kapıda yüzlerine bakıyo :D zaten görenler geri kaçıyo bidaha :D
eğer alanın uygun olursa kangal derim başka bişey demem ama eğitebilirim dersen oda....
-
sibirya kurdu,perro de presa canario veya dogo argentino. bunların üçüde süper ama hepside dik kafalıdır eğitimleri zordur ve ilk defa köpek sahibi olacaklar için doğru bi seçim olmayabilir.ben olsam dogo alırım köpekte yok yok.Full sistem:) bi çok ırkın genlerini taşıyor.güçlüdür,tipi gösterişlidir. bunlar biraz lükse kaçar ve düzgün bi eğitim vermeden dışarıya çakarmayı deneme sakın. Büyük sorumluluk ister,başın belaya girebilir.
-
nolanded bunu yazdı:
rottweiler al hacım
----------------------------- -
Aşağıda tam senin aradığın köpeğin resmini koyayım.