Köpek Tavsiyesi?
-
arkdaşlar öğrenciyim evde bakımı kolay fazla büyümeyen minyon bir köpek arıyoruz varmı tavsiye edebileceğiniz?
-
Chihuhaha
-
Hocam fazLa büyümeyende :D adam gibi bişi aLın aLman Kurdu faLan gibi şu köpekteki asaLete bak çokta akıLLı köpekLer fena bişi (:

-
Çook tatlı benim vardı:W dedem bunu karanlıkta görünce korkudan öldü bende bunu öldürdüm çook üzgünüm ruhun şadolsun :/

-
Chihuahua hocam çok pahalı yaa 300 le 500 arası olsa alıcamda 1000 ytlden başlıyor
-
Bende apartmanda beslenebilecek bir köpek arıyorum dicem ama ayıp olur mu bilmiyorum :)
En azından konu üste ciksin :)
-
hocam küçük alıcaksında ne işine yarayacak :D al bi süs köpeği otur
rotweiller tavsiye ederim, teyze oğlunda yavrusu var şuan beraber şapıyoruz, mamayla besliyoruz 45 günlükken yetişkin gibi gözüküyor, ha biz mamayla besledik hep o ayrı, mahallede antreman arkadaşları var koskoca köpeğe daldırtıyoruz xD
-
Hojam :) Gel Msn'mi Verim Sana Benim Köpeğin Rottweiller 'i Gösterim MSn'den :) daha 12 aylık daha yavru 3 yaşında gibi duruo :) uehuaha :) Rott Al Derim Baskada Bisi Demem;) Alıcaksanda Bizim Çiftlikten Al ;) Buyur Resimleri Bunlar Hojam Simdiki Değil Bundan 3-4 Ay Önceki Halii :))) + Daha Kafa Patlamamış Hali ;)
Bu Resimde Komut Bekliyor Otur , Kalk , vs.vs.
Bu Resimde İse Parkta Çekilmiş :) Bodyguard Duruşu ;) Etrafa Kimseyi Yaklaştırmaz ;)
ve Burda da Oyun Duruşu :) Oyun Oynuyo ;) KamerayaSert Bakıo Ama O kadar sert değil sadece o elindeki ney gibsinden anlamya calısıo ;)

İŞTE BURDA KAFA YENİ YENİ PATLIO :))) BU RESİMDE KARAR SENİN HOJAM ;) Buyur Gel Adana'nın En Güzel Rottlarından Bitanesi ;) ZeuS ;)
-
ispanyol coocer alabilirsin gayet akıllı hayvanlardır ataları av & tazı kopegidir küçükken evde kemirmedik bişi bırakmazlar ama biraz büyüyünce sorunları kalmıo çok şımarık hayvanlar ayrıca tuvalet eğitimini 5 aydan önce alamaz diolar veterinerler ama 10 gün sürmedi öğretmem veterineri cidden şaşırmıştı :D ayrıca büyük kopeklere ezilmiyo üstünlük bile kurdugu oluo bazı konularda şu anda bitanede bende var şu ana kadar karşılaştıgım hiç bi kopek kopegime yetişemio ne alman kurdu ne golden ne rot acaip hızlı koşuo
-
pitbull al :W
-
golden retriever ve spaniel cocker tam aradıın 2side dünya tatlısı köpecikler