Kopekler Ve Erkekler
-
seviye pls!
-
Deer_Skull bunu yazdı:
-----------------------------
Kızlar ve İnekler diye bi başlık açabilirdim ama içine yazıcaklarım çok ağır olucağı için hiç açmıyorum
-----------------------------
-
Terbiyesizliğe gerek yok ark.lar özellikle real yani burda feminist ayakları yapmıcam ama sizin çevrenizde olan bacımız, anamız dediğiniz insanlar da bir bayan o yüzden saygı biraz lütfen!
-
Burculi sana söyleyecek bir söz bulamıyorum..
yaşını bilmiyorum ama yasın 40 civarıysa sana konacak tek teşhis şuan menopozdasın..
ikinci bir olasılık ki daha genç isen bu geçerli herhalde evde kaldın o kadar çirkinsin ki hiç bir erkek sana dönüp bakmıyor bile he bende sana erkeklerle köpekler arasındaki farkı söyliyim köpekler erkeklere nazaran daha sadıktır sen istersen birde köpekleri dene senni temin ediyorum aramızda çok fark var ve umarım köpeklerle daha mutlu olursun -
Güzelim sesin çıkmadı yoksa ağzının payını aldınmı :Pp
-
evet çok çirkinim. şimdi çirkinim diye foruma yazı yazmiyimmi . buraya bi tek güzellermi yazacak?
bu forumda ki herkes manken mi yoksa kuru fasulye kardeş ?? :)),
çirkinler ölsün mü şimdi?
yaşasın çirkinlerrrr !! -
Bu kız milletini anlayamıyorum bea ortalıgı kızıstırılar ondan sonra olgun takılırlar gene de seviyorum onları
-
bakın size kaymadan kitleyin bu konuları
deli oluyom bu hack portallarda women"lara
lüfen alınmayın biraz ağır laF ettiM -
burculi sana kısa bir şiiir yazdım
Bir köpeğim vardı
Beni sever sayardı
Bir Kız Arkadaşım oldu
Köpeğim kadar olamadı..........!!!
eheheh nasıl?
-
Ya mıllet bunlar bos ıs kızların sacı uzun aklı kısa dır kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksık etmıye ceksın
Toplam Hit: 14163 Toplam Mesaj: 69