Kopmaya Hazırmıyız !! İşte 1 Yeni Parça Daha / Hight Tension(2009) By Clubb3r
-
Parça gibi kısa ve öz konuşucam saygı değer mürid kardeşlerim.
sadece ve sadece yorumlarınızı bekliyorum...İşte Karşınızda Hight Tension :
http://www8.zippyshare.com/v/88492797/file.html
Yorumlarınızı Bekliyorum...
Saygılar...
-
Hazırız!!1
-
ses daha oktav olsaydı bişey kaybetmezdiniz adrenalin katın azcık ritimleri bazı yerlerde çoğüaldın bu tonun bi 4-5 ses üstüne çıkabiliyorsanız onu yapın dj devils in bi parçası vardı cııııvvvv diye ötüyodu onun gibi adrenalin doldurun isminin hakkını versin bu müzik hiçte adrenalin dolu bişeyu değil açıkçası dah sert ritim daha fazla hareket neyse zevkine göre takıl kolay gelsin :)
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------
ses daha oktav olsaydı bişey kaybetmezdiniz adrenalin katın azcık ritimleri bazı yerlerde çoğüaldın bu tonun bi 4-5 ses üstüne çıkabiliyorsanız onu yapın dj devils in bi parçası vardı cııııvvvv diye ötüyodu onun gibi adrenalin doldurun isminin hakkını versin bu müzik hiçte adrenalin dolu bişeyu değil açıkçası dah sert ritim daha fazla hareket neyse zevkine göre takıl kolay gelsin :)
hoca ben yuksek tansiyon hastasıyım =) ondan öle koydum şarkıyla pek alakası yok yani tansiyonum yuksekken yaptım =) o anda o isim geldi aklıma :D hayat hikayemi taşıyor parça :P eheheh yorum için tşekürler dostum... -
hacı yanlış anlamada bildiğin action filmi yada hafta sonları yayınlanan otomobil programları jenerikleri gibi olmuş.. sanki daha önce duymuşum gibi sıradan geldi :|
-
tarzan bunu yazdı:
hacı yanlış anlamada bildiğin action filmi yada hafta sonları yayınlanan otomobil programları jenerikleri gibi olmuş.. sanki daha önce duymuşum gibi sıradan geldi :|
yok dostum ne yanlış anlıycam eleştiriye açık olmasam niye yayınliim insan kendini eleştirilerle geliştirmeli =) teşkürler yorumun için ayrıca kendim yaptığıma dair inanayan varsa flp çalışma dosyasının screenini koyabilirim... -
Yenimisin bu işte? Ben kopacak bi ritim alamıyorum kulaktan.Baska yerleri deniorum oda olmuyor :)
Yada benim zevkim yok..
Ağzımla Bundan daha güzel yaparım :)
-
biraz önce fl deki 5 gb lık sound arşivimi sildim :W gittiiiiii gitttiii kitlerim snare larım,kicklerim,hat lerim offff :S
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------yok dostum ne yanlış anlıycam eleştiriye açık olmasam niye yayınliim insan kendini eleştirilerle geliştirmeli =) teşkürler yorumun için ayrıca kendim yaptığıma dair inanayan varsa flp çalışma dosyasının screenini koyabilirim...
yok caney sen yapmamışsın gibi demedim yani daha önce duyduğum şeylere benziyo dedim aynısı demedim..
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Yenimisin bu işte? Ben kopacak bi ritim alamıyorum kulaktan.Baska yerleri deniorum oda olmuyor :)
Yada benim zevkim yok..
evet yeniyim başkan beatbox yapiyorum diyosan onuda yaparız battle atarız senle :P xDnyse teşekkürler yorumun için
-
cLubb3R bunu yazdı:
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Yenimisin bu işte? Ben kopacak bi ritim alamıyorum kulaktan.Baska yerleri deniorum oda olmuyor :)
Yada benim zevkim yok..
evet yeniyim başkan beatbox yapiyorum diyosan onuda yaparız battle atarız senle :P xDnyse teşekkürler yorumun için
-----------------------------hocam bi resim koyarmısın parçanın çalışma resimlerini (: