folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Köprü Ve Otoyolları Satılıyor Var Mı Alan ?

Köprü Ve Otoyolları Satılıyor Var Mı Alan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

satsınlar tabi abi hiç olmazsa vergisi gelir. Ayrıca bu satma olay öyle taşıyla toprağıyla tapusuyla satılmıyor arkadaşlar uzun süre kiraya veriliyor sadece. Yoksa kimse kimseye taş sattığı yok

satsınlar tabi ya zaten köprüden hiç para kazanamıyoki devlet. resmen çalışmıyor köprü zarar ediyor. vergisi gelicek ve zarar karşılanıcak dimi :) borç batağındaki ülkeye nakit para girsin diye yemedikleri nane kalmadı. ben bunlardan sonra gelecek hükümete yanıyorum yazık adamlar hiçbirşey yapamayacak.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

bu hukumetin anasına bacısına en içten dileklerimle selamlarımı yolluyorum. daha ne diyim a.q yawşakları. Yakında g*tumuzude satacak az kaldı...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

satsınlar tabi abi hiç olmazsa vergisi gelir. Ayrıca bu satma olay öyle taşıyla toprağıyla tapusuyla satılmıyor arkadaşlar uzun süre kiraya veriliyor sadece. Yoksa kimse kimseye taş sattığı yok

satsınlar tabi ya zaten köprüden hiç para kazanamıyoki devlet. resmen çalışmıyor köprü zarar ediyor. vergisi gelicek ve zarar karşılanıcak dimi :) borç batağındaki ülkeye nakit para girsin diye yemedikleri nane kalmadı. ben bunlardan sonra gelecek hükümete yanıyorum yazık adamlar hiçbirşey yapamayacak.

kardeşim zaten gelir geliyor hem de doğrudan geliyor! daha nasıl kâr elde etsin!!! özelleştirince daha fazla mı araç geçecek! saçmalığın daniskası! Ultra hojam ümitlenme bundan sonra başka bir hükümet gelmeyecek bu hükümet mevcut fizikiksel sınırlarımızla son hükümettir, yapacak bir şey de yok halk böyle istiyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Unakıtan ne demişti satarım kardeşim sizene ??? Babasının malı ya :/ 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

kardeşim zaten gelir geliyor hem de doğrudan geliyor! daha nasıl kâr elde etsin!!! özelleştirince daha fazla mı araç geçecek! saçmalığın daniskası! Ultra hojam ümitlenme bundan sonra başka bir hükümet gelmeyecek bu hükümet mevcut fizikiksel sınırlarımızla son hükümettir, yapacak bir şey de yok halk böyle istiyor.

kimbilir alacak insan veya şirket hükümete ne kadar para yedirecekki böyle birşey yapacaklar. bunu anlamak için zeki olmaya bile gerek yok aslında. hiçbir masrafı olmayan doğrudan kar getiren bir yeri satıyorsun. e ne kadara satabilirsinki alacak insanda kar etsin? zaten max net gelirle çalışıyor.

ucuza satıcak şirkete, böylece giren devlete girecek ama arada hükümete yedirmeyi unutmayacak. alan memnun satan memnun halk giren çıkandan zaten memnun oh aynen devam.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

babalar gibi satarlar.. Bakın karakule'nin yorumuna... Adamlar satar tabi.. Babalar gibi satıyorlar.Millette satılsın en azından vergisi gelir davasında.Mantık bu arkadaşlar.Bide uzun süre kiralama diyor utanmadan... Sömürgeciliğin ismi özelleştirme olmuş bu zamanda.İşçi Türk patron yabacı olunca nede seviniyor bizim milletimiz.Yok arkadaş bırakın bu işleri.Vursunlar semeri sırtımıza, yumurta göte gelmeden adam olmaz bu millet.Pantolonlar inmiş yere doğru bakarken hamdolsun diyen gerizekalı bir milletiz biz.Sattık savurduk ta ne oldu ? Yarın kafalarına dank eder tabi.. sorarlar tayyip'e .. Tayyip emmi niye sattın sen bunlar.. Malum tayyip köpürecek.. Ben saatımm ananıda satacammmmmmm

F tipi insanlarda ne seviyor bu satılmaları.Yahu altın yumurlayan tavuğu satıyorlar dediğimizde, orda işçiler yan gelip yatıyor satılsın da elin oğlu adam etsin diyorlar.Mantık bu.. Bu yüzden satıyoruz.Ve bence polis işini düzgün yapamıyor özelleştirilmeli.Genelkurmay'da özelleşmeli artık.Askerler ergenekoncu oluveriyor sonra.Mecliste de bir plan program yapmak lazım.Satalım la pardon özelleştirelim.Ne kaldı dökümünü gönderin tayyip 'e.. kalanları gözden kaçırmıştır o şimdi.Yardımcı olun aradan çıkarsın onlarıda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

6:30 -> http://www.youtube.com/watch?v=9-QVUTyWEa0

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

bişi dicem olmıcak be abi :| aslında diycek de bişi kalmadı ben usandım artk :S a*q

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

Babasının malı gibi satar,sen oy vermemiş olabilirsin ama demokraside çoğunluk esadtır.

Helal olsun,devlete para lazım adamlarda satıyor.

Bence başarılı.

Durmak yok yola devam amk!

çoğunluk hüküm edecekse faşizm hortlar.bunu engellemek için anayasa mahkemesi yada danıştaya dava açılmalı.

satmakla devlet kalkınacaksa üretmeyle kalkınmayacaksa ortaçağa dönelim ne farkı var aynısı. + imf den borçta alınacakmış

özal satamamış köprüleri bu mu satacak ? ayrıca bunun oy vermeyle ilgisi yok. verende vermiyende karşı çıkmalıdır.

Sivil anayasa diyorlar Anayasada bu satışlarla ilgilide bir madde eklerlerse ne yapacaksın?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Babasının malı gibi satar,sen oy vermemiş olabilirsin ama demokraside çoğunluk esadtır.

Helal olsun,devlete para lazım adamlarda satıyor.

Bence başarılı.

Durmak yok yola devam amk!

+ 1

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 4649 Toplam Mesaj: 26