Kopya Böyle Çekilir [Yeni Nesil Öğrencilere Yeni Nesil Kopya]
-
bende deniycem bide yapıskana cıkardıkdan sonra nasıl yapıştırcaz bidaa uhumu kullancaz a.q?
-
güzel taktik hoja.okullar açılınca ilk sınavda denicem.
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
bu kopya çeker gibi yapma olayı harbiden zevkli oluyo...bi kere sıranın altına kağıt koydum üzerine kocaman BENİM KOPAYAYA İHTİYACIM YOK yazdım fizik dersi sınavıydı hayvan gibide çalışmıştım.... o dersede fizik hocası giriyo bizim.... zırt pırt sıranın altına bakıyom hoca görsn diye sonunda gördü geldi eğilip aldı kağıdı başta okumadı sora masasına gidince açtı baktı...sora çöpe attı arada piste bi bakış atmıştı...yinede iyi not aldımdı o sınavdan :D
-----------------------------Kağıda bakmadan yırtıp çöpe atsaydı, tereddütsüz 0 verip kağıdını alsaydı o acıyı yıllar boyu unutamazdın. Bizde çok oldu kopyaya bakmadan yırtıp, 0 veren hocalar:D
-
10ur bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
bu kopya çeker gibi yapma olayı harbiden zevkli oluyo...bi kere sıranın altına kağıt koydum üzerine kocaman BENİM KOPAYAYA İHTİYACIM YOK yazdım fizik dersi sınavıydı hayvan gibide çalışmıştım.... o dersede fizik hocası giriyo bizim.... zırt pırt sıranın altına bakıyom hoca görsn diye sonunda gördü geldi eğilip aldı kağıdı başta okumadı sora masasına gidince açtı baktı...sora çöpe attı arada piste bi bakış atmıştı...yinede iyi not aldımdı o sınavdan :D
-----------------------------Kağıda bakmadan yırtıp çöpe atsaydı, tereddütsüz 0 verip kağıdını alsaydı o acıyı yıllar boyu unutamazdın. Bizde çok oldu kopyaya bakmadan yırtıp, 0 veren hocalar:D
-----------------------------öle bişi olsa direk şikayer ederdim zaten öle bişiyapçak kadın değildi ya...okumadan 0 vercek giderdim direk müdüre ispatlayamazda kopya çektiğimi.....gerçi hocanın gözü önünde kopya çeksekte çoğnlukta uyarıyo 1-2 defa ondan sora kağıdını alıyo hiç 0 verme olayı olmadı
-
süper