Kopya Çekmeyi Bile Beceremiyorlar
-
bencil abi bunlar adam öğrendiğinde tüm sınıfa yayardı. bunlar kendilerini düşünmüş kişisel hıyarlar
-
kopya cekmeyen öğrenci mi olur ya pehh. kopya cekmediğim yazılı yokturdur. hatta bi keresinde sınav çok kolaydı
hepsini bakmadan yaptım yinede içim rahat etmedi kitabı açtım baktım:D huylu huyundan vazgecmezmiş canım
-
valla biri farkına varırsa diğerlerinede yayardı Türk öğrencileri sınavlarda çok teşkilatlıdırlar :D
-
Bizde herkez bunun farkına varırdı. Anlamayan birisi varsa, hemen onuda ayıktırırdı, hatta sınav salonu sohbet ortamına dönerdi, buda yetmez gibi, üstüne birde bunu videoya çekip youtövbe de yayınlarlardı.
Msr Been filmini izleyenler bilirler, bunun salak olduğunu anlayanlar nerelisin diye soruyor, hatta dur ben tahmin edim sen İngilizsin diyorlar :D
Biz Türküz :)
-
zuhahah hiç birimi çekmemiş abi yaw :D ilginç durum 1200 öğrenci ne demek
-
Bizde bu oran %90 civarında olurdu. sınavda kagıt onune geldiginde kagıdı alan ogrenci cevapları bilmediginden zaman gecirmek icin kagıtla oynar, ilk is olarakta sanki birsey varmıs gibi arkasına bakar. kendimden hatırlıyorum, yeni nesil degismediyse hala boledir ve bunun sonucunda oran boyle olur.
-
abicim burada asıl konusulmayan olay şu; sınavdaki not ortalaması kaç olmuş?? eğer yüksekse övünülebilir. düşükse hem mal hemde salak oldukları tasdiklenir.
-
walla ben olsam aynen geçirirdim.) müziğim hep kötü olmuştur.
-
ben gene de etrafımdakilerin kağıdına bir bakardım
-
ben farketmezdim lan :| temiz kalğli,iyilik timsali,tertemiz,saf bir adamım wesselam yok benim gibi ula :|
Toplam Hit: 6255 Toplam Mesaj: 35