Kopya İşini Çok Mu Abarttık? [Analizli]
-
Cado_ bunu yazdı:
-----------------------------
zaten şaibeli bir kuruma türkiyenin belkide en önemli sınavını verirsen olucağı bu.bi bokta olmaz 1-2 haftaya unutulur gider
-----------------------------son 2,3 yıldır oldu daha önce en güvenilir kurumdu ösym.. bazı o.çocukları heryere sızdıkları gibi ösym'ye de sızınca o kurumunda güvenilirliği yok oldu. ösym başkanı sınavı iptal etmeliydi. kasıtlı veya tesadüf önemli değil böyle önemli bir kurumun sınavında bu kadar şüpheli durum varken daha fazla uzamadan ilk açıklamasında iptal etmeliydi..
-
underzero bunu yazdı:
"Biz maalesef Bati`nin ilmini, sanatini almadik, degerlerimize ters düsen ahlaksizliklarini aldik"
Recep Tayyip Erdogan
bu olay Bati da olsaydi yer yerinden oynardi, bizde sadece dudaklar oynuyor o da "yok oyle birsey, ben aciklamalardan tatmin oldum" dan oteye gitmedi...
-----------------------------aynen hocam haklısın
-
Prognate bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
Genç Şakirtler Rahatsız!
Özelden gelmeyin buradan gelin beyler. Neyi saklıyorsunuz ya da üstünü örtmeye çalışıyorsunuz?
Alın habere bakın!
http://www.haber3.com/mhpnin-osym-onergesi-teklifine-ret-750897h.htm?interstitial=true
-----------------------------MHP aile partiniz olsa gerek,bu devirde "hakiki" şakirt olmadan MHP'li türk gençi bulmak zordur.
-----------------------------Aile partim değil hocam Babam DYP'li Annem AKP'li ben de kendi yolumu çizdim görüşlerime en uygun partinin MHP olduğuna karar verdim. Göbekten bağlılığım yada fanatizmim yok merak etme.
Şakirt kelimesini kendilerine öyle dedikleri için kullandım. Yoksa şakirtlik ulvi bir sıfattır ona itirazım yok.
Son cümlenizle ne demek istediğinizi tam anlayamadım.Pek bir düşük olmuş.
-
underzero bunu yazdı:
"Biz maalesef Bati`nin ilmini, sanatini almadik, degerlerimize ters düsen ahlaksizliklarini aldik"
Recep Tayyip Erdogan
bu olay Bati da olsaydi yer yerinden oynardi, bizde sadece dudaklar oynuyor o da "yok oyle birsey, ben aciklamalardan tatmin oldum" dan oteye gitmedi...
-----------------------------aynen sınava giren sayısı 1 milyon 700 bin aileleriyle, yakınlarıyla en az 5 milyon insanı ilgilendiren bir sınavda bu kadar şüpheli bir durum varken yabancı ülkede hükümet düşer. biz de ise sınav dahi iptal edilmiyor.. cumhurbaşkanının kamera karşısına çıkıp "ben tatmin oldum." diyerek insanlar aptal yerine konuluyor. sanırım bunları hakkediyoruz.
-
edit: yanlış anladım sanırım
-

-
Nitrous bunu yazdı:

hay senin tipine sokayım. bu kadar aptalca bi açıklama olabilirm iya. oyunu bozduk nedir kardeşim cocukmu kandırıyorsunuz ya
----------------------------- -
Madcrazy bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:

hay senin tipine sokayım. bu kadar aptalca bi açıklama olabilirm iya. oyunu bozduk nedir kardeşim cocukmu kandırıyorsunuz ya
-----------------------------Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz. Yarından bugünden dünden ettiniz. Beyler bu vatan size neyledi