Kopyala Yapıstır Yapmıo Pc:S Yardım Edin:S
-
Hocalar Pc Textleri Kopyala yapıstr yapmıor yaw yardım edın delı edıcı bsey:S
-
nasıl yapmıyor yha alala ??hönk oha neyim oldum yani
-
bilmiom hoca arada yapıo sonra gene yapmıo cok uyuz bsey yaw:S
-
amk aşırı derecede yardımcı olmak isterim amma böle saçma bişiyi yaşamak ne daha önce duymadım bile
fikir bile yürütemiyom virüs falan vardır diecem ama yok ya pff teknik bi arıza olmasın ramlerde falan
nese saçmalıyom galiba
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------amk aşırı derecede yardımcı olmak isterim amma böle saçma bişiyi yaşamak ne daha önce duymadım bile
fikir bile yürütemiyom virüs falan vardır diecem ama yok ya pff teknik bi arıza olmasın ramlerde falan
nese saçmalıyom galiba
-----------------------------aslında metabus ünitelerini impusterlere güçlendirim kopmleks sıcaklağı formasyona gavuşdurdukmu tamamdır
yalanmı?:D
-
cevabı basit bilgisayarın clipboardını kullanan bir program var. kullanıyo sonrada kendi kullandığını siliyo bunu timer ile saniyede defalarca yaptığından sen cope pastee yaptığıda hep boş oluyo.
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------amk aşırı derecede yardımcı olmak isterim amma böle saçma bişiyi yaşamak ne daha önce duymadım bile
nese saçmalıyom galiba
-----------------------------,sende bi boku bilmion aq :)
-
sorun sadece worddemi hoca
-
geçenlerde bendede oldu, kopyalıytom yapıştır diyom Hello! yazıyodu deli olmuştum sonra eski dostum mcaffe geldi 184 tane virüz buldu sildi sonra düzeldi
ne zamandır taratmıyomuşsum :D sende bi anti vir ile tarat kesin virüs kapmıştır pc