Kopyalanan Bir Sim Kart
-
Merhaba arkadaşlar,
Dün ve bu gün emniyetten veya savcılıktan gizli numara bile değil hiç numara bilgis yok birileri aradı. Bir kart kopyalama olayı varmış ve 1.900YTL mağduriyet varmış. Bana ocak ve nisan ayları arasında bu numaradan bir çok mesaj gelmiş. Ayrıca kart sahibi onceden meb calısanıymış. Adamın benden istediği o numarayı söylemek. Ben dün aradığında nasıl vereyim vs. demiştim ancak bu gün 505 olan numaralara baktım, o tarihlerde mesaj atanı buldum tahmin ettim ve cağrı attım. Ancak hat kapalı. Şu an kullanılamıyor mesajı var.
Soracağım şu;
O numaradan bana mesaj attıklarını biliyorlarsa o numarayı da biliyorlardır. Peki neden benden o numarayı istiyorlar ? Savcılık olayı inceliyormuş, avea merkez ile bağlantıları var ki zaten avea merkez verdi bu bilgileri. Bunlar veriyor bana neden ihtiyaç var. Bu olayla ne alakam var ve rolüm ne ?
Bu soruları cevaplarsanız ve yorum yaparsanız çok sevinirim -
mahkeme emin olup,senn işbirliği yapıp yapmacağını deniyor sanırım hem delili olur...
kesinlik kazanır -
her gizli numaradan arayan savci veya emniyet muduru degildir.
senden bilgi almaya calisan iyi bi ses tonuna sahip herhangi biri olabilir.
ben olsaydim telefonda hicbir bilgiyi vermezdim. gonder bana resmi yazi gelip ne istiyorsan anlatayim derdim. -
Numara vs. hiç bilgi vermedim zaten. Ama eğer dediği doğruysa bir numara var. O tarihlerde mesajlasıyorduk sıkca sonra aramız bozuldu vs. Ve şu an çağrı atıyorum telefon kapalı, servis dışı. Ne yapayım arkadaşlar ? Resmi yazı mı bekleyeyim. Yoksa o kişiye gidip hal hatır sormak amacıyla, telefonun neden kapalı vs. diyip ağzından laf almayamı calısayım ?
-
bence resmi yazı beklemende fayda var her numarası gözükmeyen savcı emniyet müdürü vs olucak die bişey yok. resmi yazı getirirlerse istedikleri bilgileri werirsin
-
manyakmısın adama cagrı bile atma.. hiç bi şekilde gorme..
-
Sağolun arkadaşlar. Eğer bir daha ararsa Savcınn ismini, hangi mahkemede olduğunu ve dosya numarasını isteyecem. Daha fazla yorum istiyorum :)) neden beni arıyorlar ? biri bu konuda işletemez sanırım uğraşmaz o kadar. Amaçları ne olabilir ?
-
uzak dur boş koy
-
uğrasır ben olsam kek bulsam ugrasırım..
-
belli olmaz daı çıkabilir keklemek isteyen .bi daha ararlarsa ayrınılı bilgi iste bence
-
Kardeş bence senin bir suçun yoksa, tabi ki yoktur. En yakın savcılığa veya emniyet amirliğine başvur. Yoksa başın argıyabilir. Tabiki gittiğin yerleri veya gideceğin yeri birilerini söyleyerek ve not bırakarak gidesen.
Toplam Hit: 1705 Toplam Mesaj: 12