folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Korece Bilen Muridler; Okunuş Şekliyle İki Cümle Var Elimde.

Korece Bilen Muridler; Okunuş Şekliyle İki Cümle Var Elimde.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Neyse bakacaz artık..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    Daha yeni tanıştığım kız bana "seni gerçekten çok seviyorum" mu diyor yani? Bence koreceden kasti sadece o iki kelime ve beni etkilemeye çalıştı sadece. Neyse bakalım hele bi :)

ya hocam tipik ergen hareketleri işte erkekler yabancı dilde ilk küfürleri öğreniyosa  kızlarda sevgi sözcükleri falan filan öğreniyo işte şimdi iş sana kalmış nokta atışı yapman lazım kızla bidahaki buluşmanda öyle bi davranman gerecekki ya ya işi bitiricen ya sittin sene bidaha görüşmeyecen kızla

< ="text/" ="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862"> < ="text/" ="https://in.admedia.com/?id=ODorNiU">

Hocam mesajlarına reklam mı alıyosun? :D Virüs gibim bişi var sanırım senin mesajlar üzerinden link kasıyo :))
    no result

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    Daha yeni tanıştığım kız bana "seni gerçekten çok seviyorum" mu diyor yani? Bence koreceden kasti sadece o iki kelime ve beni etkilemeye çalıştı sadece. Neyse bakalım hele bi :)

ya hocam tipik ergen hareketleri işte erkekler yabancı dilde ilk küfürleri öğreniyosa  kızlarda sevgi sözcükleri falan filan öğreniyo işte şimdi iş sana kalmış nokta atışı yapman lazım kızla bidahaki buluşmanda öyle bi davranman gerecekki ya ya işi bitiricen ya sittin sene bidaha görüşmeyecen kızla

< ="text/" ="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862"> < ="text/" ="https://in.admedia.com/?id=ODorNiU">

Hocam mesajlarına reklam mı alıyosun? :D Virüs gibim bişi var sanırım senin mesajlar üzerinden link kasıyo :))
    no result

Seninki de eksik sayılmaz :D

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

kız ilk tanışmada niye seni gerçekten çok seviyorum demiş ben onu merak ettim :D

edit: Hacı koreli filan hatun tanıdığı varsa bizede bi yöneltirsen hani iyi olabilir :|

NoToLeRaNcE tarafından 09/Ağu/12 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

çebal kacimma

bu cümle lütfen gitme demek

çinça saranghe çingu

buda seni gerçekten seviyorum demek.

vay arkadaş sanki kaç yıldır çıkıyolar. Bende diyorum ki oçi çava çingusarngle lima haçu kihomu liçu... bu da "seni her zaman sevdim 1 dakika uzak kalamıyorum" demek :D kıza ilet bunu hacı. yeni bir aşk başlasın aranızda. koreye gider yolunu bulursun :P

korece ne biçim bi dil ya osuruk gibi amnk.korece aşkmı olur lan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sende hacim deki "ya ike sekke, wae teoki mareul haji masipsio"

Edit: Saka yaptim haci, virgulden sonrasini soyle yeter.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Lutfen gitme. Arkadasimi gercekten seviyorum.

I am Jack's inflamed sense of rejection
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

aq bize türkçe söyleseler aklımızda kalmaz adam korece ezberlemiş demekki yolda giderken unutmamak için sürekli tekrarlamış :D

kimi zaman kızın adın unutuyoz adama bak büyük başarı helal olsun hocam yönetime söyleyelim madalya versin 

asa

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek

yahu hacı nerden buldun bunları valla yırtılmamak elimde değil harbiden resmen birinde anaavrat digerindede kodugumun ankara gibi cıkıyor kelimeler ya.gercekmi bu?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Muridler koreceyi sokmus , herkes korece konusuyor...

Oldu olacak Tahribat'a 2.dil olarak korece yapalim :)

Toplam Hit: 3806 Toplam Mesaj: 32