Koreli Ayla
-
u235 bunu yazdısniperscope bunu yazdı
Siz videoyu birakalimda asil halimize aglayalim.
Elin korelisi, bagimsizlik gunlerini nasil kutluyorlar. Teeeee Turkiye'den gazileri getirtip herseylerini karsiliyorlar. Hemde her yil
Bizdeki yavsak, vatan haini kopekler ise, ulusal bayramlari yasaklayip, Ataturk'u silmeye calisiyor.
-
http://www.youtube.com/watch?v=PqwI9oruuCU
videonun tamamı var burda 48dk ingilizce olarak.
-
Bende çok duygulandım açıkcası Gazimize helal olsun gerçekten
-
sniperscope bunu yazdı
Siz videoyu birakalimda asil halimize aglayalim.
Elin korelisi, bagimsizlik gunlerini nasil kutluyorlar. Teeeee Turkiye'den gazileri getirtip herseylerini karsiliyorlar. Hemde her yil
Bizdeki yavsak, vatan haini kopekler ise, ulusal bayramlari yasaklayip, Ataturk'u silmeye calisiyor.
Kitlendim kaldım,vah halimize amk.
-
Hani ne yalan söyliyeyim insan etkileniyor. Koreli Ayla'nın ne dediğini anlayabilseydim kendimi tutamaz kesin ağlardım.
-
Gülmekten Öldüm ya :D Adam Çok Duygusal fakat adamın karısı yardı beni xD Korece bilmiyor kadın teselli edior " Geçti o Günler geçti " :D qwekfslkdjfdfsjgjsfjajfa bizim türk milletinin klasik laflarıdır hey allahım ya =)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
Gülmekten Öldüm ya :D Adam Çok Duygusal fakat adamın karısı yardı beni xD Korece bilmiyor kadın teselli edior " Geçti o Günler geçti " :D qwekfslkdjfdfsjgjsfjajfa bizim türk milletinin klasik laflarıdır hey allahım ya =)
kravata da "canlı renkler moda" dedi ya, orda bittim ben. Bi de kameraya bakıp saç baş düzeltmeler.. neyin peşindesin teyzeeee :))
-
hayatımda ilk defa ağladım. :'(
-
iQsuz bunu yazdı
lan ben niye ağlamadım gayet normal geldi herhalde korece bilmiyorum ondan:)
-
çizik eve gider gitmez izliycem hemen.