Koridor Türk Oyunu
-
Oyunun konusu:
Son dönem Irak' ta meydana gelen olaylardan sonra ortaya çıkan kaos ve boşluk ortamı
bir çok terör grubunun iştahını kabartmıştır. Bu örgütlerden birisi, masum Irak halkıyla hiçbir
ilgilerinin bulunmadığı halde sanki onlar adına mücadele ediyormuş gibi bir dizi eyleme başlamıştır.
Bu eylemler çerçevesinde bir çok Türk vatandaşı da kaçırılmış ve bazıları öldürülmüştür. Bu olayları incelemek
ve bunların arkasındaki terör örgütünü çökertmek amacıyla Türkiye 'de "Koridor" adındaki özel bir birim
devreye girer. Bu birim içinde yetiştirilmiş askerlerden birisi olan "Duman" kod adlı özel tim elemanı,
belirlenen görevleri gerçekleştirmek üzere seçilir.
Birbirini izleyen istihbaratlar sonucunda yurtiçi ve yurtdışında pek çok operasyon başlayacaktır artık...
not alıntıdır konuşmalar bile türkçe
koridor download -
ben bu oyunu yaklasık olarak 1 senden berı oynuyom mukemmel bi oyun ama cok dıkkatlı olmam gerekıyo
-
yaw benim pc kldırmadı acaba benmi yanlışlık yaptım
pentium 3 128+64 ram 650mb işlem. 128 ekran kartı -
Baba bu oyun cok zor ya adamlar güsellik yapacaz diye, manyak bir zorluk derecesi koymuşlar.
-
geçen haberlerde gösterdilerdi oyunu yapan adamı microsaftun helebilmem ne bölümüne işe almışlar bu arada adamın evinde pc yokmuş :D
-
========================
Sistem gereksinimleri
========================
Minimum
işlemci: celeron 2000 veya PIII 900
ekran kartı: 128 mb geforce 4 mx
ram: 256 ddr
Tavsiye edilen
işlemci: Pentium 4 2.0 veya üstü
ekran kartı: 128 mb geforce 4 fx veya üstü
ram: 512 ddr
ayrıca:
- directx uyumlu ses kartı
- 500 mb boş hard disk alanı.
bende niye çalıştırmıyo diom :)) -
walla çok sevindim güzel bi oyun yapmışlar ama ekran görüntülerini görünce hayal kırıklığına uğradım
silahların modelleri alıntı
muhtemelen diğer modellerde aynı şekilde alınıp textureleri editlenmiş gibi
ama yinede emek vermiş saolsun
-
Bir türk oyunu olarak süper... ayrıca ewet zor :)
-
hoja emeğine saygı duyuyoruz
türk oyunları gelişmeye mi başlıyor???ne güzel bi olay
-
ya oyunda çok bug var :(
-
bence harika tebrik ediyorum burdan bu oyunu yazan arkadaşı
Toplam Hit: 4634 Toplam Mesaj: 24