Korku Filmi Müptelalarının Dikkatine
-
long time dead 2002 ye bakıver istersen. üniversiteli gencler arasında gecen konusu cin olan bir film. ses sistemin iyise bide filime iyi kitlenirseniz güzel sıcrama sahneleri var :)
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
paranormal activity ye bi bak istersen izlemedim ama yorumunu çok aldım.. :D
-----------------------------hocam sen sölemeseydin bn dicektim..Onu izleiyn..:d
-
maximuss bunu yazdı:
cogu korku filmi , ses efektleri ile korkutur. bir yaratik cikar normalde korkmasan bile , alttan gelen "gum , boo , cart " gibi yuksek bassli seslerle istemeden beynin reaksiyon gosterir ve korkarsin. aslinda orada yaratiktan veya filmden degil , ani gelen sesten irkilmissindir :)
musallat beni baya germisti , cok korku filmi izledim . Ama hepsinin fantastik oldugunu bildigin icin korkutmuyor. Yani gece yatarken orglarinmi ? garezin mi gelecegini dusunup korkucam, sonucta o garezdeki minik kizda kucuk tatli bi japon cocugu.
ama isin icine 3 harfliler girince , inanadigim da birsey oldugu icin tirsiyorum :) yoksa gerisi tras . Zamaninda sinir otesini izlerken amma tirsiyodum be , 9-10 yaslarindayken . o zamanlar starda evil dead serisini evde tek basima izlerdim ama sinir otesine bakamazdim , isik acik uyuyordum ...
sonucta is beyinde bitiyor ...
-----------------------------o musallatta hocanın karısnın resmi vardı duvarda. son bölümlere doğru resimin bakışı falan değişmişti. karanlık yerlere bakamaz olmuştum o kadının yüzünden :D
-
THE COLLECTOR
http://www.imdb.com/title/tt0844479/
Herkes gerim gerim gerilcek !!!
-
The Others
izlememiş olanlara kesinlikle tavsiyemdir... -
elminster bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
Shutter 2004 yapımı. dikkat edin tayland yapımı olmalı.
http://www.imdb.com/title/tt0440803/
izlediğim en iyi korku filmidir. pek kisme de bilmez. ama sıçırtır.
ekşi yorumları: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=Shutter
-----------------------------Şimdiye kadar izlediğim en iyi korku filmiydi.
Hala omuzlarım ağrıdığında tırsarım...
-----------------------------Bende 120 kilo çıkıyodm tartıda ama tekrar tartıldıgımdada 120 çıkıyodm :P
Fena değildi o filmde abartı değil yine..
Konuya dönersek paranormal harici tavsiye edebilceğim bi film yok :S
-
carnager bunu yazdı:
paranormal activity ye bi bak istersen izlemedim ama yorumunu çok aldım.. :D
-----------------------------Hayatımda o kadar berbat nalet bir film izlemedim..gerçek yasanmış olay tamam da sinamada yayınlancak sey değil.Çok berbat otesi bir film korkunç bir yanıda yok sakın izlemeyin izleyen boşa zaman harcar pişman olur kufreder günah işler daha da sayabilirim yan etkilerini (:
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Bırakın şu paranormali, doğmamışı.. Dawn of the Dead.. The Silence of the Lambs..
-----------------------------Bu filmin serileri varmi?
-
REC(KAYIT) bilindiktir. Ama çığlık çığlığa izlediğimi hatırlıyorum :)
Bi de resimdeki hayalet var :P
-
Son ders :Aşk ve üniversiteyi öneririm korku filmi değildir ama öğrenciler için birebir bence