Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Korku Filmi Önerisi Olan Var Mı
Korku Filmi Önerisi Olan Var Mı
-
smok3 bunu yazdı
-
bakalım kac kisi the conjuring'i önerecek diye girdim konuya.
yapmayın etmeyin, filmin ikinci yarısı komediye döndü, hele sonu faciaydı. oyunculuk desen yok. nasıl bu kadar övülmüs bu film anlayamadım. aynı muameleyi gecen sene cabin in the woods icin yaptılar, o da sikko bir filmdi.
carpan kapılar, zıplayan cerceveler, paranormal olaylar, evin en kücük cocuguna görülen abiler. bastan sonra klise. lan hadi paranormal olaylara agırlık verdin, bari hayalet peri ölü yüzü gösterme film icerisinde. son sahnelerde bildigin the exorcist'i izledik zaten.
bu kadar övülmemis olsa elestirmezdim muhtemelen.
filmden tat almak isteyenlere tek tavsiyem; saglam bir ses sistemiyle, gece izleyin. kısık seste gündüz vakti izleyecekseniz degmez bence. korku filmlerinde mantık aranmaz evet ama benim gibi yüksek beklentiyle de izlemeyin mesela.
reklam amaclı "yasanmıs bir olaya dayanmaktadır" kısmı standarttır bu tip filmlerde. amk gercekten bu evde yasananların yarısı gercekte yasansa ve basına sunulsa, katolik kilisesi filan ayaga kalkar muhtemelen, sadece kilise degil insanlar da sürekli bunları konusur en azından bir süre.
Andrei tarafından 26/Eki/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
39.dosya
teksas katliamıda iyidir
-
Cabin in the woods harbi boktan bir filmdi. La filme azcık gerçeklik vs koyun ne bileyim. Böyle filmleri hiç sevmiyorum amk.
-
DevilRullz bunu yazdı
Cabin in the woods harbi boktan bir filmdi. La filme azcık gerçeklik vs koyun ne bileyim. Böyle filmleri hiç sevmiyorum amk.
bu film ne korku ne gerilim ne aksiyon filmiydi.böyle senaristlerin olması insanı üzüyor.
korku filmi izleyecekseniz
alfred hitckok un filmlrine göz atmadan korku filmi izlemeye başlamayın.
-
1234567B bunu yazdı
... daki dehşet diye ara
adam direk özet geçmiş =)
-
http://www.beyazperde.com/filmler/film-210538/
Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi,
-
-
DevilRullz bunu yazdı
hocam o film hayatımızdan 1 buçuk saat çaldı resmen
-
insidious fena diildir. gerebilir