Korkunç Bir Film Serisi [İSTEK]
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Filmlerin ingilzce oldugunu belırtseydı keşke a.q boşa indirdik filmi.....
-----------------------------Ne yazıyor burada bi oku bakalım:
Scary Movie 1,2,3,4 |DVD Rip + 300MB MKV|
Dublaj olsa dublaj yazardı değil mi?
-
Aquila bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah hocam ingilizce olcak tabi amerikan filmi sen ne bekliodun :S
amerikan filmi diyorsun madem neden türkce yazıyorsun.. yazsana ingilizcesini...
@BlackStorm, genelde millet türkcesini izler..Bende türkce diye indirdim...neyse -
Bu zamanda dublaj mi kaldi :| Inculuzce ogrenin accuk isinize yarar sonra.
-
_Dert_ bunu yazdı:
Aquila bunu yazdı:
eyvallah hocam ingilizce olcak tabi amerikan filmi sen ne bekliodun :S
amerikan filmi diyorsun madem neden türkce yazıyorsun.. yazsana ingilizcesini...
@BlackStorm, genelde millet türkcesini izler..Bende türkce diye indirdim...neyse
-----------------------------La saçmalama sinemaya git orada biletinde Türkçe yazmıyor mu altyazılı da olsa. Dublaj olsa dublaj yazar bir de adama küfrettin. paylaşımı ben yapmıyorum istiyorum adam dublaj da koyar orijinal da koyar :S
-
A.q kelimesi kişiye sahsa ait bi laf değildir.. Bi üzüntü belirttim "a.q tühh indirdim" diye adama yani muride o konuda lafım yok.. Orda hatam yaptım okumadan indirdim hatamı kabul ediyorum..
-
_Dert_ bunu yazdı:
Aquila bunu yazdı:
eyvallah hocam ingilizce olcak tabi amerikan filmi sen ne bekliodun :S
@BlackStorm, genelde millet türkcesini izler..Bende türkce diye indirdim...neyse
-----------------------------Adam belki filmin orijinal adını bilmiyor. Türkçe adını yazdı diye film dublaj mı olmalı? Madem Türkçe sandın önce sorsaydın "Film dublajlı mı?" diye.
-
Tartışmıcam... Hatalıyım indirdim.. konuda burda kapansın..