Korkunç Kaza Mobese Kamerasına Yakalandı
-
Bir keresine bizim E5 otoyolunda da böyle kaza olmuştu araba tam ortadan carpmış adama adam havada dönüp ön cama kafası carpıyor adam kafası camdan şöförün kucana düşmüdü ..
-
harbiden kötü çarpmış kötü oldum ha
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------adamda hakkatten öküzmüş.
1. sanıyorum yayalara yeşil yanmadı yada daha yeni yandı
2.si bir kere arabaları görüyorsun acemisi var ehliyetsizi var ne önüne atlarsın adam kaçabilirmiş kaçamamış demek acemi
3.sü bu kadar öküz olursan zaten fazla yaşama sonucunda hayatta zorlanırsın.tekrar tekrar dikkat etmek lazım trafikte.Odun, moloz çok bu gün kavga ediyordum.Bayı yukarıya çıkıyorum tam minibüs gördü bastı bastı önüme geldi durdu çektim arabayı geri geri kenara iki dakika beklesen nolur dedim duymadı basıp gidecekti.Bekledim baktı bana açtım kapıyı iki dakika beklesen nolcak diye bağırdım.
Adam sağına soluna bakındı sopa mı aradı bilmiyorum sonra dedi hızlı geliyordum.
Şimdi in ağzını yüzünü kır yawşağın sülalesinden gir ebesinden çık sonrada rahatla.Bu kadar odunluk olmaz ki.
Düzceye gittim cuma günü 3 şeritli yol ikisi bize ait rampa çıkıyoruz.Viraj gibi birşey var iki kamyonun birincisini geçtim dedim odunun biri gelir biraz baktım tır sollamış.Yol bizim adam görmeden basıyor araya kaçmasam kaza.
Şu eskişehirde eminim 30 yaşına gelmeden 3-4 ciddi kavgam olacak trafikte.KEsinlikle burda sağlam tanıdıklara haber verip buldurup dağa çıkartcam.Bir güzel ağzını burnunu kırıcam.Gerekirse bacağınıda kırıcam sonra ne bok yerse yesin.
Bu kasten adam öldürmeye girer.Ehh arabayla giderken bu kadar tedirgin oluyorsan yaya iken daha fazla dikkat lazım.
Çünkü 3. sınıf ülkelerde öncelik yayanın değil.Ölmeyenin.Merak ediyorum araba çarptığında kime zarar verir?İnsan ölür tabi ki.Bu durumda insan 5 kat dikkat edecek.Çünkü odun, haysiyetsiz şerefsizler çok...Bunları ya kasten adam öldürmekten götürcen yada incen döve döve komaya sokacaksın.Bu adamlara üniverste okutanda akla bi tarafına kaçar..
-----------------------------boyle yorummu olur nasi bi fikir sendeki adam zaten yasli kardesim.bende yattim 128 gun yogun bakimda bendemi okuzum.kaldiki yasca daha buyuk birisi olabilir.okuz oldugu icin yasam zor bravo zumsuk yoruma hayran kaldim
-
pardon dostum kırmızı ışıkta üstelik kavşağın ortasına ben atlamadım.Kimsede kusura bakmasın dikkat ettiysen kaza yapan adamlara öküz demiyorum.
Fakat bu adam gibi kırmızı ışıkta arabaların ortasına göz göre göre atlayan herkez öküzdür.Böyle adamlar dilediği gibi üstüne alına bilir.

Buyur böyle zihniyetler her zaman öküzdür.Gerçi resimdeki arkadaşlara göre üst geçitten geçmek öküzlük fakat size göre olan öküzlüğü ben yaparsam yine hiç yoktan arabaların ortasına kendimi atarak öleceğimi düşünmüyorum.
Tekrar diyorum kaza yapanlara öküz demedim fakat sende mi böyle birşey yaptın ondan mı alındın bilmiyorum ama görüyoruz tarafik kurallarını ihlal eden binlerce hayvanı.Eğer öyle biriysen evet alına bilirsin gayet serbest.
Düzcedeki olayı anlattım resmen kasten adam öldürme.Sen söyle yapılan saçmalık yüzünden ben ölüyorsam üstelik kurallara başkası ölmedi diye sadece öküz mü demem yeter ???Bana kalırsa meşru müdafa ile adamı bile vurabilirim ama gelde hakime açıkla...
Kusura bakmayın ölüme sebebiyet + bu dede gibi saçma iş yapmak bana göre öküzlüktür..
-
haklisin kardes ben bi an icin seni yanlis anladim.bu aralar bunu cok yapiyorum.pardon
-
geçen hafta böyle bir vide o izledim.bütün gün moralim bozuk gezmiştim.5 yaşındaki çocuk bisikletiyle karşıya geçmeye çalışırken minübüs vuruyor ve oracıkta can veriyodu.çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın
-
karada hız felakettir nette hız berekettir :D
-
Allah rahmet eylesin
-
dikkatsiz geçenler kırmızıya dikkat etmeyenler tamam zumsuk doğrusundurda şehir iiçi hız sınırının 50 olduğu yerde daha fazla hız yapan ŞEREFSİZLER masummu ?
-
farkettiyseniz önde gelen beyaz araba çarpmamak için nerdeyse kaldırıma çıkacak
arkadaki araçta kaçmaya çalışmış ama biraz acemilik var gibi
ekstra olarak antalya konyaaltı caddesini iyi bilirim kacaman otoyol plajın hemen kıyısında
yazın oralarda adım atacak yer kalmıyor yanlış yere yok yapılmış :|