Korn 2007
-
http://rapidshare.com/files/46761469/Korn.07_netturko.net_.rar
KORN 2007 30 temmuzda piyasaya çıkan yeni kaseti...zip şifresi...www.netturko.net(2 upload zor olduğu için zip şifreli halinde verdim...) -
bu adamların 1994 te çıkardığı follow the leader albümü süperdi gerisi korn değil bana göre..gerçek tarzı 1994 teydi =)
-
Hiç sevmem nefret ederim korn denen gerizekalı gruptan.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
http://rapidshare.com/files/46761469/Korn.07_netturko.net_.rar
KORN 2007 30 temmuzda piyasaya çıkan yeni kaseti...zip şifresi...www.netturko.net(2 upload zor olduğu için zip şifreli halinde verdim...)
-----------------------------tek kelimeyle "berbat" bi albüm. bana göre albümde tek dinlenebilicek şarkı starting over.
adamlar iyice boşladılar müziği, albüm yapmak için iki riff yazıyolar 3 satır söz yazıyolar "aha da albüm yaptık" diyip piyasaya sürüyolar.
ben bile daha iyi riffler çıkarıyom m.k (h)
-
HolyDemon bunu yazdı:
Hiç sevmem nefret ederim korn denen gerizekalı gruptan.
aynen bnde nefret ediom bu adamlardan ama sadece bassçıları hariç..Fieldy (H) -
bi death metal grubunun basçısı olarak bencede artık zıçtı bu adamlar nerde o eski bas tınıları adamlar artık piyasa için para için yapıolar işlerini bunlarda metallica gibi olular a.q
-
follow the leader albümüne bakın bide şimdiki albüme bakın uçurum var harbiden a.q..
eskiden sırf bass için korn açardım..munky bile çalamaz olmuş..pop dinliyom sanki a.q.. -
herkeste tişörtünün oldugu R sinin ters yazıldıgı grupmu bu?
-
hefet o grup ben dinleyen olursa die upload ettim sıçmışlar baya yaa baya kötü müzikleri bende bir kaç parçası var onları dinlerim saten pek bunlara takılmam genelde sert tonları sevdiğim için ötekieler dinlenmek amacıynan dinlediklerim :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
herkeste tişörtünün oldugu R sinin ters yazıldıgı grupmu bu?
evet bu o. bende follow the leader'ın imzalı albümü wardı. 2005 rock'n coke ta imzalatmıştım çerçevelettim duwara astım. ama albümü dinleyince indirdim. amk bok gibi olmuş albüm skicem yaa çok sinirlendim!!! :@ :mad: -
hala korn dinleyen varmış bea :(
Toplam Hit: 3406 Toplam Mesaj: 35