folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Korsan "BBG" Evine Jandarma Baskını

Korsan "BBG" Evine Jandarma Baskını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Korsan 'BBG' evine jandarma baskını
    Mesut ER-Erdoğan YAPIK-Ali ŞAHİN / SABAH
    09.09.2009
    Beykoz Riva'da 9 kız "Biz evdeyiz" programının yarışmacısı olduklarına inandırıldı. Çıplak görüntüleri internetten para ve kontör karşılığı satıldı
    Bir prodüksiyon-organizasyon firması özel bir televizyon kanalında 'Biri Bizi Gözetliyor Evi' formatında çekilecek "Biz evdeyiz" adlı bir yarışma programı yapacaklarını duyurarak, çeşitli ajanslardan yarışmacı istedi. İddialara göre, çok sayıda genç kızla görüşen firma 9 kızı, yarışmacı olmaya hak kazandıklarını söyleyerek Riva'nın Mahmut Şevket Paşa köyündeki havuzlu bir villaya götürdü. 9 kıza sözleşme imzalatarak, yarışmayı iki ay dolmadan terk etmeleri halinde 50 bin TL ödeyecekleri söylendi ve senet imzalatıldı. 9 kız villanın çeşitli yerlerine konulan çok sayıda kamera ile 24 saat izlenerek görüntülendi. Genç kızlar yarışma programında olduklarını zannederken organizatör firma çektikleri görüntüleri "bizevdeyiz.tv" adlı internet sitesinden para ve kontör karşılığı satmaya başladı. Ancak bir süre sonra kızlar televizyona çıkmadıklarını fark edince villadan ayrılmak istedi. Yine iddialara göre, genç kızlar tehdit edildiler ve villadan çıkmalarına izin verilmedi.

JANDARMA BASKINI
    Önceki gün kızlara aileleriyle telefonla görüşme imkanı verildi. Yarışmacılardan T.Ş.'nin telefonda durumu anlattığı ailesi İstanbul'daki yakınlarını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine jandarma ekipleri villaya baskın yaptı. Villanın güvenlik görevlisi A.F.A kısa bir süre gözaltına alındı. 9 kız da emniyette ifade verdi. Ancak 9 kızdan biri olan G.B'nin annesi Birgül B. "Günde yüz kere görüşüyorduk, internetten seyrediyorduk. Öbür kızlar sıkıldıkları için şikayetçi oldular" dedi. G.B ise "İçeride herhangi bir istismar olmadı. Zaten cep telefonlarımız da vardı. Tazminat ödememek için böyle yaptılar. Diğer kızlardan davacı olacağım" şeklinde konuştu.

ORGANİZASYON LİDERİ Ö.Ç. ARANIYOR

Genç kızlar jandarmada verdikleri ifadelerinde zorla alıkonulduklarını ve şiddete maruz kaldıklarını söylerken polis organizasyonun başında olduğu iddia edilen Ö.Ç. isimli kişinin peşine düştü.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Araba viteste bırakılmaz! Baştan kural hatası...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    BASINI VE HALKIMIZI BİLGİLENDİRME DUYURUSU

08.09.2009 tarihinde pek çok internet sitesinde ağırlıklı olarak 9 genç kızın lüks bir villada alıkonulduğu, kızların görüntülerinin para ve kontör karşılığında satıldığı ve jandarma vasıtasıyla kurtarıldıkları, kızların çıplak görüntülerinin bir siteye satıldığı, yarışmadan çıkmak isteyen kızların tehdit edildiği, yapımcı şirket tarafından kandırıldıkları ve kaçmamaları için kendilerine senet imzalatıldığı iddiaları yer almıştır. Bu iddialar aynı gün değişik ulusal kanalların haber programlarında ve 09.09.2009 tarihinde yayınlanan gazetelerde yer almıştır.

Yukarıda, internet sitelerinde, ulusal televizyon kanallarında ve gazetelerde yer alan iddiaları açıkladım. Bu iddiaların tümü gerçek dışıdır ve doğru değildir. Müvekkilim şirketin gerçek çalışması ise aşağıda açıklanmıştır:

Müvekkilim şirket olan “İstanbul Grup Bilişim Elektronik Ticaret İletişim ve Reklamcılık Hiz.Dış.Tic.A.Ş.” Bizevdeyiz TV adı altında 24 saat canlı yayın yapan interaktif bir internet servisidir. Müvekkilim şirket para ödüllü bir yarışma düzenlemiş, yarışmacı kızlarla 22.08.2009 tarihinde sözleşmeler yapılmış ve 9 kız aynı gün sözleşmeleri gereğince “Bahadır köyü, No 12 Riva, Beykoz” adresindeki eve 13 hafta süreyle alınmışlardır ve yine 9 kızın da imzaladığı sözleşme gereğince bu yarışma İnternet ortamında canlı olarak yayınlanacak olup, bu yayın herkese açık değildir. Katılımcı adını verdiğimiz kişiler ise bu yayını kontör karşılığı üye olarak izleyebilecekler ve yarışmacılara sms yolu ile puan verip yarışmanın ilk 3 derecesini alanları belirleyeceklerdir. Bu belirleme sırasında katılımcılar da değişik şekillerde ödüllendirilecektir.

Müvekkilim şirketin düzenlediği yarışma, yukarıda 3.paragrafta belirttiğimiz şekilde hazırlanmış ve yayınlanmış olmasına rağmen, müvekkilim şirketin yukarıda 1.paragrafta yer alan suçlamalara hedef olması üzücü olmuştur. Bu nedenle basınımıza ve halkımıza müvekkilim şirketin Yasalara ve Hukuk kurallarına uygun olarak çalıştığını belirtir saygılarımı sunarım.

İstanbul Grup Bilişim Elektronik Ticaret İletişim ve Reklamcılık Hiz.Dış.Tic.A.Ş Vekili
    Av.Hilmi Tufan Çakır

site girişinde yazanlar. :)

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

alala adamın site hala acık ne iş bu

http://www.bizevdeyiz.tv/

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    o baskını ben yapmalıydım :W ofs

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Kızların resımler zaten ortada =D 

http://www.bizevdeyiz.tv/account/show/id/8107

aileleride deteklıyor ki

ahanda burada!!

Yorumları
     tuncay48canım kızım çok iyi gidiyosun ailen olarak herzaman arkandayız.herzaman da desteklicez arkandan ayrılmıcaz.bazı kişileri kafana takma.seni sevenler herzaman arkanda ve desteklicek.seni çok seven baban annen ve kardeşin
     mzy18şurda en güzel en tatlı kız sadece sensin... bu sonuçtan da belli olmaya başladı. herzaman yanındayız canım bnm
     mzy18çok iyisin. herzaman desteklerime devam edeceğim canım dostum... birinci sensin buna eminim. canım kardeşim benim...
     mzy18canım dostum... müzeyyen ben. seni çok seviyorum. herzamanda desteklemeye devam edicem. herkesten daha iyisin. ben sana bunu önceden de söylerdim. çuğu mankene bile taş çıkartacak kadar güzelsin... karakterinle görünüşünle kalbinle çok iy

CANIMIN İÇİ ÇOK ÖZLEDİM SENİ KAZANDA GEL ARTIK SANA GÜVENİYORUM AYRI DA OLSAK BURDA OLMAN RAHATLATIYODU BENİ ÖPÜLDÜN... 

Hayır madem kızını dusunuyorsun ne dıye gonderırsın böyle progrmalara anlamıyrorum kardesım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

şu an atv deler kızlar :D o değilde site açıkken niye haberimiz olmadı :|

:D:D:D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

cıdden mı dur açayıp bırde kontor mıkatarı da ole cok degılmıs uye olurduk ya :D

sol alt köşede kızların eskı goruntulerı var havuzda bıkınılı fılan.Kesın kanaldanda üye olan varmıs :DDD çok salak bu kızlar cıdden de 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bunları orada mikseler yine haktır, içlerinde 15 yaşında kız varmış, bu ne ya :S

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

http://www.bizevdeyiz.tv/account/show/id/8084

Alın bakın o zaman :| SAĞLIK-TIP sektöründe çalışıyomuş xD 

:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    Sahte%20BBG%20izlenme%20rekoru%20kırdı
    yenii haber :))))))))
    Sahte BBG izlenme rekoru kırdı
    12 Eylül 2009 Cumartesi 00:46
    Beykoz'daki sahte BBG evi dünyaya haber oldu, kısa sürede okunma rekorları kırdı. İşte sahte BBG evinin görüntüleri;

‘Sahte BBG evi’ haberine küresel ilgi Beykoz’daki sahte BBG evi haberi dünyanın en büyük haber portallarında en çok okunan haberler arasına girdi.

ABD’nin en çok izlenen haber portallarından msnbc.com, anasayfadan linkle duyurduğu haberi çok geniş işledi ve tüm detayları ve açıklamaları aktardı. Video görüntüleriyle birlikte yayına verilen haber izleyen 1 saat içinde en çok izlenen haberler listesinde birinci sıraya yükseldi.

Ayrıca, neredeyse tüm dünyanın en çok izlediği ve güvendiği haber portalı olan BBC de “BBG tarzı programla kandırdılar” başlıklı haberini Avrupa sayfalarında başa çekti. Kısa süre anasayfada da yer alan haber, kısa sürede en çok tıklanan ilk 3 haber arasına girdi.

CNN.com’un internet sitesinde de haber büyük ilgi topladı. Avrupa sayfalarında aktarılan haber dün en çok izlenen on haber arasındaydı.

www.sohhbet.com
Toplam Hit: 5076 Toplam Mesaj: 23