Korsan Film-Mp3-Oyun-Film Cekip Satan Bir İsyerini Hangi Kuruma Sikayet Edebiliriz.?
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Ne zorun war car-dish bozuk mal mı sattılar? Elin gavurunun çıkarlarını kollamak sana mı düştü?
-----------------------------
Turk yada yabancı malı indirdigini nerden biliyorsunda gavur diyorsun senin dışında herkes gavurmu? -
azrail_baba bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Ne zorun war car-dish bozuk mal mı sattılar? Elin gavurunun çıkarlarını kollamak sana mı düştü?
Turk yada yabancı malı indirdigini nerden biliyorsunda gavur diyorsun senin dışında herkes gavurmu?
-----------------------------Estağfurullah cardish, normalde gavur sözcüğünü kullnamam, insanları o şekilde ayırt da etmem kendime de yakıştıramam, bu sözcüğü kullandığım için kendimden ve tüm insanlıktan özür dilerim.
Bundan kastım yazılım tekelleri, önce alıştır sonra muhtaç et taktiği, bir nevi uyuşturucu ticareti gibi bişiy...
Hem mürit olacaksın hem BSA ile iş yapacaksın? Konuyu açan arkadaşın sorununu merak ettim doğrusu, Söz konusu Dükkanla sorunu nedir? Çimene kıp kıp bıçağa me-e-e-e-e olayı...
-
Hataya gittim geldimde..Baya yazilmis,cizilmis..Yorumlar icin tesekkurler..
Ben sadece hangi kuruma sikayet edebiliriz diye bir soru sordum..Soru gayet acik bir soru..
Yok sen korsan kullanmiyor musun,yok kabi pisleme yok m-e-e-e-e bunlardan bahsedilsin demedim..Zaten cevap verilmis..Haricindeki yorumlar direkt geyiğe giriyor..Canim sikayet etmek istedi,sikayet ediyorum..ok?
-
Söylemem :)orjinali alan var alamiyan var hoca mùzik neysede oyun fiyatlari ucuk sanirim sende yasal dùkkan var
-
Ya ben Türkiye'deki heryeri kapattiracak degilim..Sadece bir isyerine bu yuzden ceza kesilmesini istiyorum hepsi bu..
-
et usta et bazi yerler varki piyasadaki bozuk defolu cdleri ucuzdan alip eritiyorlar kaldiki ben korsana destek veren biriyim ama yinede ihbar etmek istedigim yerler var...
-
o diil de car-dish ne ??
gardaş, yahut kardeş demek bu kadar zor mudur? yoksa bu özentiliğin değişik bir versionu mudur?
-
Korsan Film-Mp3-Oyun-Film cekip satmayan işyeri kaldı mı ki ne? denetimler belediyelerde. belediye denetim yapmayınca her cd market yapıyo o işi bi kere.
-
alırken bişi yok sana yamuk yapınca mı sikayet ediosun :S bu mantıgı bırakın bence.... herkes kendi isleri ile ilgilenirse emin olun daha ii olur die dusunuorum..
-
wassh bunu yazdı:
alırken bişi yok sana yamuk yapınca mı sikayet ediosun :S bu mantıgı bırakın bence.... herkes kendi isleri ile ilgilenirse emin olun daha ii olur die dusunuorum..
Sorumun cevabini aldim..Ilgili kurumlara siyakette bulunacagim..Adminlerden ricam Konuyu kapatabilirler mi? Abuk abuk yorumlar gelmeye basladi..