folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Korsan Film-Mp3-Oyun-Film Cekip Satan Bir İsyerini Hangi Kuruma Sikayet Edebiliriz.?

Korsan Film-Mp3-Oyun-Film Cekip Satan Bir İsyerini Hangi Kuruma Sikayet Edebiliriz.?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne zorun war car-dish bozuk mal mı sattılar? Elin gavurunun çıkarlarını kollamak sana mı düştü?

Turk yada yabancı malı indirdigini nerden biliyorsunda gavur diyorsun senin dışında herkes gavurmu?

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:
    ltcelik bunu yazdı:

Ne zorun war car-dish bozuk mal mı sattılar? Elin gavurunun çıkarlarını kollamak sana mı düştü?

Turk yada yabancı malı indirdigini nerden biliyorsunda gavur diyorsun senin dışında herkes gavurmu?

Estağfurullah cardish, normalde gavur sözcüğünü kullnamam, insanları o şekilde ayırt da etmem kendime de yakıştıramam, bu sözcüğü kullandığım için kendimden ve tüm insanlıktan özür dilerim.

Bundan kastım yazılım tekelleri, önce alıştır sonra muhtaç et taktiği, bir nevi uyuşturucu ticareti gibi bişiy...

Hem mürit olacaksın hem BSA ile iş yapacaksın? Konuyu açan arkadaşın sorununu merak ettim doğrusu, Söz konusu Dükkanla sorunu nedir? Çimene kıp kıp bıçağa me-e-e-e-e olayı...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Hataya gittim geldimde..Baya yazilmis,cizilmis..Yorumlar icin tesekkurler..

Ben sadece hangi kuruma sikayet edebiliriz diye bir soru sordum..Soru gayet acik bir soru..

Yok sen korsan kullanmiyor musun,yok kabi pisleme yok m-e-e-e-e bunlardan bahsedilsin demedim..Zaten cevap verilmis..Haricindeki yorumlar direkt geyiğe giriyor..Canim sikayet etmek istedi,sikayet ediyorum..ok?

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    Söylemem :)orjinali alan var alamiyan var hoca mùzik neysede oyun fiyatlari ucuk sanirim sende yasal dùkkan var

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Ya ben Türkiye'deki heryeri kapattiracak degilim..Sadece bir isyerine bu yuzden ceza kesilmesini istiyorum hepsi bu..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    et usta et bazi yerler varki piyasadaki bozuk defolu cdleri ucuzdan alip eritiyorlar kaldiki ben korsana destek veren biriyim ama yinede ihbar etmek istedigim yerler var...

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

o diil de car-dish ne ??

gardaş, yahut kardeş demek bu kadar zor mudur? yoksa bu özentiliğin değişik bir versionu mudur? 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    Korsan Film-Mp3-Oyun-Film cekip satmayan işyeri kaldı mı ki ne? denetimler belediyelerde. belediye denetim yapmayınca her cd market yapıyo o işi bi kere.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    alırken bişi yok sana yamuk yapınca mı sikayet ediosun :S bu mantıgı bırakın bence.... herkes kendi isleri ile ilgilenirse emin olun daha ii olur die dusunuorum..

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    wassh bunu yazdı:
    alırken bişi yok sana yamuk yapınca mı sikayet ediosun :S bu mantıgı bırakın bence.... herkes kendi isleri ile ilgilenirse emin olun daha ii olur die dusunuorum..
    Sorumun cevabini aldim..Ilgili kurumlara siyakette bulunacagim..Adminlerden ricam Konuyu kapatabilirler mi? Abuk abuk yorumlar gelmeye basladi..

...
Toplam Hit: 4212 Toplam Mesaj: 29