Korsan Halkın Hakkı Mı?
-
Korsan bir hak olamaz.Türkiye'de çok yaygın olmasından dolayı bize normal birşeymiş gibi gelmekte.
-
korsan görünüşte hak değil;
ancak. korsanla mağdur olan adam, bidaha o işi yapmasın, onlar gene en iyi parayı vuruyorlar merak etmeyin,
şarkıcılar, filimciler, prg.cılar. işlerine gelmiyorsa yapmasınlar, çıkarmasınlar kaset cd.
yaşasın: kopyala, yapıştır. iyiki varsınız a.g.
-
korsan hak demek dogru bir kullanım olmaz yani korsan kelimesi ve hak kelimesi celişiyor bi kere=)saka bi yana artık korsan sektorude coktu bence insanlar bireysel pclerinden istedikleri programa filme mp3e oyuna aklınıza gelebilcek herseye ulasabiliyo ustelik bu urunleri gecenin bi vakti pijamanızla elde edebiliyorsunuz hemde bi ucret odemiyorsunuz =))daha once de dile getirmiştim mesela ps oyunları uretilirken finansmanlar oyunu orjinal alacak ve almayacak kişileri hesaplıyor buna gore fiyat belirliyormus bir nevi orjinal alanlardan korsanların parasını cıkarıyorlar ama bu sistem nereye kadar gider fiyatlar ne kadar astronomiklesir.. sadece kolleksiyoncularmı alır program koleksiyoncusu olurmu(!) cevabı yok sanırım
-
Sonuna kadar korsan...
-
okuz gibi yapmasinlar orjinallerinin fiyatlarini, bizim de hakkimiz olmasin
-
bir windosw cd 5ytl orjinal 300ytl civarında siz düşünün
-
korsan kullanıorum mutlu ve huzurluyum geri kalana parayla nargile içiorum :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ömür boyu kazandığım ve harcadığım bütün parayı toplasam, (ayda ortama 1 milyar harcıom yaş 23 hesaplain işte)
program arşivimin % 25 ini alamam..
Bu hesapdan yola cıkarsak, korsan sonuna kadar benim hakkım :)
Bill amcam evlat edinirse beni, o zaman korsana karşı cıkarım...
-----------------------------
hahha :D dai ne cok para yıyıon a.q :D sende bizleri alırsın evlatlık baba :D -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ömür boyu kazandığım ve harcadığım bütün parayı toplasam, (ayda ortama 1 milyar harcıom yaş 23 hesaplain işte)
program arşivimin % 25 ini alamam..
Bu hesapdan yola cıkarsak, korsan sonuna kadar benim hakkım :)
Bill amcam evlat edinirse beni, o zaman korsana karşı cıkarım...
-----------------------------
rene abi, geçenlerde telefonunda windows mobile olduğunu söylemiştin.o da korsan mı? :) :) :)
bu arada, bill amca kızına günlük en fazla 45 dk bilgisayar izni veriyormuş.hiç tavsiye etmem. :)
-
Korsan halkın hakkı degil, Orjinalini alabilecek para halkın hakkı