Korsan Kullanılan Rapid Hesabının Güvenliği
-
beyler ilk rapid hesabımı kırdım:) güvenlik etkin değil. unsecure diyorsunuz galiba. anlaşıldığı üzere bu işlere biraz yabancıyım. şimdi eleman şifreyi değiştirmesin diye önlem almak istiyorum. settings bölümünden verdiği e mail adresini değiştirip activate security lock diyeceğim. şifreyi değiştirsem rapid dava filan açar. küçük bi ihtimal de olsa başıma böyle bi bela almak istemiyorum. izleyeceğim yöntem doğru mudur? siz ne önerirsiniz? yardımlarınız için şimiden teşekkürler
-
15 lira için kimse kimseye dava falan açmaz rahat ol :D
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
15 lira için kimse kimseye dava falan açmaz rahat ol :D
-----------------------------aynisini dicektim :D
Benimde hesap unsecure'mus farketmemistim
-
raul bunu yazdı:
beyler ilk rapid hesabımı kırdım:) güvenlik etkin değil. unsecure diyorsunuz galiba. anlaşıldığı üzere bu işlere biraz yabancıyım. şimdi eleman şifreyi değiştirmesin diye önlem almak istiyorum. settings bölümünden verdiği e mail adresini değiştirip activate security lock diyeceğim. şifreyi değiştirsem rapid dava filan açar. küçük bi ihtimal de olsa başıma böyle bi bela almak istemiyorum. izleyeceğim yöntem doğru mudur? siz ne önerirsiniz? yardımlarınız için şimiden teşekkürler
-----------------------------Arkadaşım o zaman ben ömür boyu hapisteyim :)
-
ya şifre aynı kalcak mailini kendi mailin yapcan hesabı kitlicen işte heyecana gelmeyin la :D
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------raul bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım o zaman ben ömür boyu hapisteyim :)
-----------------------------adam harbi saf yerine konmasını gurur yapıp sırf ibneliğine dava açsa.. olur mu olur. hiç gerek yok. hem adam para verip almış. çalmayalım paylaşalım :) kardeş kardeş kullanın işte sadece e-maili değiştirip. şifresini değiştirmek abartı oluyor
-
rahat ol be kardesım
eger ceza falan verilse müebbet yer bazıları :D
-
aq 5 tane ensikire vardı kendi maile kaydeettim uctu gitti rapidsiz kaldım aq size verdim hepsini yarın kasayım biraz :D:D:D muhaha
-
dostum ne kadar önlem alırsan al gerçek sayibi istediği zaman geri alır...
-
hehe tek önlem sömürcen hepsini :))
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------rahat ol be kardesım
eger ceza falan verilse müebbet yer bazıları :D
-----------------------------hahaha acaba kim :D