Korsan Xp Uyarisi
-
SLM tahribatçı arkadaşlar xp kullanıyorum fakat yazılım kurbanı yazısı çıktı format kaydım gene gelmemesi içiçn ne yapmalıyım teşekkürler
-
-
başlıgı kucultt ban kokusu geliyo burnuma:S
-
format attınmı tamam sanırsam bidaha kolay kolay gelmez başlığı küçük harflerle yaz
-
ok ok sorry ama şunun çaresi nedir güncellemeleri kapatmak çare olur mu korsan engellemeye bildiğim kadarıyla update i var son olarak microsoft un onu yerse makina hiç açılmayabiliyor pls
-
teşekkürler arkadaşlar
-
legal xp diye bir program var onu kurmanı tavsiye ederim bulamazsan msn adresimi ekle atayım sana yasincelik1987@hotmail.com
-
yasincelik1987 bunu yazdı:
-----------------------------
legal xp diye bir program var onu kurmanı tavsiye ederim bulamazsan msn adresimi ekle atayım sana yasincelik1987@hotmail.com
Arkadaşım rapidshare'a at paylaş.Burası paylaşım ortamı.Mailden atacaksan buraya yazmanın anlamı yok.Adama pm yollasaydın. -
çok thank you love tahribat
-
FireX bunu yazdı:
yasincelik1987 bunu yazdı:
Arkadaşım rapidshare'a at paylaş.Burası paylaşım ortamı.Mailden atacaksan buraya yazmanın anlamı yok.Adama pm yollasaydın.
inan rapid fln kıl oldugum bir site o yüzden böle yazdım ama atayım madem öle linkini atarım buraya -
[url]http://www.sendspace.com/file/alojuq[/url] istediğiniz program bu oluyo selametle ...
Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 16