folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Korumalar Çuval Geçirip Dövdü (Bunlar Adam Olmaz)

Korumalar Çuval Geçirip Dövdü (Bunlar Adam Olmaz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    sasırmadım... ilk goreve geldiginde iskenceye sıfır tolerans deyip iskencecilerin sefi olan maksut koralı (lakabı yakısıklıdır)koruma muduru yapan,yanına yaklasıp dert anlatan vatandasa ananıda al git lan diyen boyle serefsiz haysiyetsiz biri her rezilligi yapar bunları asıl yaptıklarını haklı bulup alkıs tutanlar hakediyo ya neyse kendilerine ve analarına dikkat etsin onlar !

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Omnuarliti bunu yazdı:
    -----------------------------
    sonuçta korudukları adam köşedeki bakkal amca değil..onlar agresif olmayacaklarda benmi benmi olacam

Tamam başbakan korunacak ama her şeyin bir yolu var. Köşedeki bakkal amcanın bakkal amcaların oylarıyla oraya gelen başbakanın korumalarının ve başbakanın maaşını o bakkal amcalar veriyor dövülen o şahıs veriyor. Maaşını benim vergimle alan adam beni dövecek

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    ''Adalet mülkün temelidir'' demişler ... Ama sadece demişler Doğrusu ''Adele Mülkün Temelidir'' yani gücü olan herşeyi yapar.Bunada hak,hukuk, demokrasi diyorlar..

Long Live Turkey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    walla abi sağ olsun,sol olsun farketmez. ben devlet erkanına söven vatandaşı sevmiyorum açıkçası. biri ecevite kasa atar biri kalkar diğerine anamızı ağlattın der bilmemne. koskoca devletin başbakanına kasa fırlatır yada çemkirirsen dayak yemen kadar normal bişeyde yoktur. sokakta biri yürürken size aynı şeyi yapsa beklemez dalarsınız=) o yüzden bırakın korumaları şitres atsın garipler :F

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    Asi bunu yazdı:

Omnuarliti bunu yazdı:
    sonuçta korudukları adam köşedeki bakkal amca değil..onlar agresif olmayacaklarda benmi benmi olacam

Tamam başbakan korunacak ama her şeyin bir yolu var. Köşedeki bakkal amcanın bakkal amcaların oylarıyla oraya gelen başbakanın korumalarının ve başbakanın maaşını o bakkal amcalar veriyor dövülen o şahıs veriyor. Maaşını benim vergimle alan adam beni dövecek

niye seni değil beni değil de başkasını dövüyorlar? ben niye hiçbir kamu kuruluşunda dayak yemeyiyorum.. adam olana adam muamelesi yaparları.. eşek olana eşek muamelesi.. kimse kimseyi boşu boşuna dövmez.. devlet dediğinde şirket gibi para vergi hesabı yapmaz.. herkes devlete ve devlet büyüklerine saygılı olcak.. oy verdin ..vergi verdin diye  saldırılarda bulunamazsın sen T.C. nin başbakanına

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Omnuarliti bunu yazdı:
    Asi bunu yazdı:

Omnuarliti bunu yazdı:

niye seni değil beni değil de başkasını dövüyorlar? ben niye hiçbir kamu kuruluşunda dayak yemeyiyorum.. adam olana adam muamelesi yaparları.. eşek olana eşek muamelesi.. kimse kimseyi boşu boşuna dövmez.. devlet dediğinde şirket gibi para vergi hesabı yapmaz.. herkes devlete ve devlet büyüklerine saygılı olcak.. oy verdin ..vergi verdin diye  saldırılarda bulunamazsın sen T.C. nin başbakanına

Ben rte oy vermedim vermemde kaldıki vatandaş adama ne yapmış "65 yaşında emeklilik getirdiniz. Bizi üç kuruşa mahkum ettiniz" diye bağırmış valla büyük suç. devlet büyükleri kendine devlet büyüğü sıfatını veren vatandaşına saygı gösterirse saygı görür saygı hakedenindir kaldıki fikrini bağırarak dile getirdi diye kimse eşek olmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek

adamın kendisi bile herşeyi kavga dövüş halletmeye çalışıyor

bunun korumalarıda böyle kendi gibi külhan-beyi adamlar bir ukala bir ukala herkese her şeye kafa tutuyorlar

Düşünün sanki adam (başbakan) avustralyadaki ingiliz valisi gibi adamlar sanki başka bi milletin işgal kuvvetleri gibiler

kendi milletlerini kendi kültürlerini hiçe sayan adamlar

Free%20Image%20Hosting%20at%20www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Asi bunu yazdı:

Ben rte oy vermedim vermemde kaldıki vatandaş adama ne yapmış "65 yaşında emeklilik getirdiniz. Bizi üç kuruşa mahkum ettiniz" diye bağırmış valla büyük suç. devlet büyükleri kendine devlet büyüğü sıfatını veren vatandaşına saygı gösterirse saygı görür saygı hakedenindir kaldıki fikrini bağırarak dile getirdi diye kimse eşek olmaz.

sigorta kanununda düzenleme olmasaydı sistem çökecekti..zaten kısmen ssk sistemi bugün çökmüştür ve sürekli devleti zarara uğratmaktadır..bundan 100 yıl önce böyl e bişeymi vardı.. sen 65 yaşına gel sonra yan gel yat.. süper iş..milyon yıllık insanın tarihinde böyle bişey ilk defa oluyor.. ve sitemin sorunlu olması tabiki anormal değil..

fikri bağırarak dile getirmek deyince.. kimse bir başbakana bağırarak üstüne yürüyemez.. nerde kaldı devlet olmak otorite olmak..

size tek bir kare hatırlatıcam..bakın tuğba özay gözaltına alınırken polisin tavrı..

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

Asi bunu yazdı:

sigorta kanununda düzenleme olmasaydı sistem çökecekti..zaten kısmen ssk sistemi bugün çökmüştür ve sürekli devleti zarara uğratmaktadır..bundan 100 yıl önce böyl e bişeymi vardı.. sen 65 yaşına gel sonra yan gel yat.. süper iş..milyon yıllık insanın tarihinde böyle bişey ilk defa oluyor.. ve sitemin sorunlu olması tabiki anormal değil..

fikri bağırarak dile getirmek deyince.. kimse bir başbakana bağırarak üstüne yürüyemez.. nerde kaldı devlet olmak otorite olmak..

size tek bir kare hatırlatıcam..bakın tuğba özay gözaltına alınırken polisin tavrı..

Yürür kardeşim o vatandaş. O adam orda o vatandaş için duruyor. Şimdiye kadar hiçmi başbakanlara bağımadılar. Niye hep tayyıp geldıkten sonra konuşur olduk bu olayları. Medya deme sakın medyamı kaldı 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Omnuarliti bunu yazdı:

Asi bunu yazdı:

Ben tuğba özayı falan bilmem magazine ayıracak vaktim yok benim hem tuğba özay rte ne alaka anlayamadım. Sen recepkolik olmuşsun tavsiyem sağlına zarar vermeden tedavi olman

Toplam Hit: 4665 Toplam Mesaj: 32