Korunmak Amaçlı Çakı,Bıçak Lazım.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
dead_march bunu yazdı:
biber gazı al hem kullanmaktan çekinmezsin
-----------------------------Size bıçak çeken birine biber gazı sıkmanızı hiç önermiyorum.
-----------------------------doğru söylüyor adam bıçak çekcek ben gaz atcam mantıksız bi tarafa :D
-
hoca muşta al koy cebinde gezdir bi yumruk yeter. ama sunuda unutma sen o şehrin yabancısısın. Bugun de sen döwsen yarında sen döwsen elbet seni tek yakalayıp 3-5kişi olarak döwecekler orta yolu bulmaya caliş :D
-
yaşadıkların ve yaşayacakların yüzünden polise gitmede naparsan yap.
-
hsyn47 bunu yazdı:
hoca muşta al koy cebinde gezdir bi yumruk yeter. ama sunuda unutma sen o şehrin yabancısısın. Bugun de sen döwsen yarında sen döwsen elbet seni tek yakalayıp 3-5kişi olarak döwecekler orta yolu bulmaya caliş :D
-----------------------------Ha muşta ha bıçak..Sen sakin kafayla güzelce düşün.En iyisi polise gidip şikayette bulunmak.
-
Korunmak icin diyosun ama sonra Eski$ehirdeki bufeci ye gelen cocuklar gibi olmada...
-
bıcak felan cekme bundan sonrada sikmeye gelirside en fazla 2 yumruk yersin olur biter. okumaya gitmişin. kendi mekanında olsan neysede bulasma yerliye. iyice bulasma pisliğe kafan rahat olsun.
-
hacı adam serseri ben öğrenciyim diyosun? yazdıklarına göre bıçak kullanmayıda bilmiyorsun :) tavsiyem biber gazı.küçük ve çok etkili :D hani bıçakla 1-2 kişiye direnirsin ama biber gazıyla 5-10 kişiye kafa tutabilirsin ;) hemde başın belaya girmez :)
-
la salla bıçağı adamın apış arasına bak bakim bida seni gördüğünde nasıl dayı çekiyor :)
-
al hocam bu işini görür : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26203