Koşan Çocuk Ve Dede Animasyonu.
-
Arkadaşlar kuzenim Üniversitede Matematik öğretmenliği okuyor ve Fen Teknolojisi dersi var ve hoca bunlara ödev vermiş.
Konusu ise 2 tane torun olacak ve 1 tane dede bu 2 çocuk koşacak ve dede ile buluşacaklar ve dedlerinin yanına gidecek uzaydaki kara delik ile ilgili birşey anlatacak dedi daha sonra anlattıkdan sonra çocuklar evlerine gidip uyuyup.Rüyasında uzay mekigine binecek ve uzaya kara deliğine gidecekler.Misal dedesi kara delik olayı anlatırken kafalarının üzerinde bulut gibi birşey çıksa yazılar orada yazsa ve agızları hafif kıpırdasa olurmu.
Bunu animasyonda nasıl yapabilirim ve farklı animasyon programlarında.Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Edit : Veren hoca kendisi yapabiliyormu dedim . Yok sanmıyorum yapamaz dedi.
-
Flash cs5 de yapılır.Flash bilen bir adam rahatça yapar.
-
photoshopla iki cin ali çiz bi çöp dede hocam animationla gif yap geç
-
İşine yararmı bilmem ama, keloğlan ve pepee de o dediğin olaydan var hemde bol bol, bizim kız yüzünden tüm bölümleri ezberledim, hatta 2 çoçuk ve spor yapan babaanne versiyonu bile var o derece yani,
-
u235 : Hocam CS5 profosyonel şekilde bilen varmı forumda.
Hocam cin ali olmaz :)
Robinson_Cruse : Hocam pepe de olmaz her halde
Konu değişti biraz bi kaç şey daha eklendi.
-
JuMaN bunu yazdı
u235 : Hocam CS5 profosyonel şekilde bilen varmı forumda.
Hocam cin ali olmaz :)
Robinson_Cruse : Hocam pepe de olmaz her halde
Konu değişti biraz bi kaç şey daha eklendi.
VBDream iyi biliyor.
Bende yeteri kadar biliyorum.
-
2 tane çocuk resmi bulun çizim de olur gerçek de olur fark etmez. Daha sonra after effectsde sahneyi hazıralyın puppet ile ağızları oynatırsınız kolaylıkla.
-
hocanın beklediği
resimleri bulucaksın, power point ile anlatımla slayt yapıcaksın..
ilk resim çocuklar
2. resim dede
3. resim dede ve çocuklar beraber..
4. resim çocuklar uyuyor
5. resim çocuklar uyurken rüya görüyor baloncuk gibi..falan filan..
Hoca kendi yapamayacağı şeyi beklemez :) -
karakterlerin ayağını bacağını kolunu falan filan tek tek çiz simge yap sonra bone tool ile birleştir o şekil hareket ettir
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İşine yararmı bilmem ama, keloğlan ve pepee de o dediğin olaydan var hemde bol bol, bizim kız yüzünden tüm bölümleri ezberledim, hatta 2 çoçuk ve spor yapan babaanne versiyonu bile var o derece yani,
hahahhhabjhbmc z
-
u235 bunu yazdı
Flash cs5 de yapılır.Flash bilen bir adam rahatça yapar.
cs4 olsa olmuyor :|