Kosgeb Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

http://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/50-bin-lira-hibe-ama-nasil-kosgeb-destegi-ise-yarar-mi.677/

Burada arkadaş başına gelenleri anlatmış.

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

1- Firma olmanız gerekiyor.
    2- Evet bilişim üzerine destek alabilirsin.
    3- Süre size bağlı düzgün bir iş planı ve sunumla hızlıca alabilirsin. Kurul toplantı zamanları da önemli tabi.4- Bakkal açtım diyerek bile destek alabilirsin. Paket yazılım yapıyorum, ar-ge yapıyorum dersen ve somut kanıtlar sunarsan garanti alırsın.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

1- Firma olmanız gerekiyor.
    2- Evet bilişim üzerine destek alabilirsin.
    3- Süre size bağlı düzgün bir iş planı ve sunumla hızlıca alabilirsin. Kurul toplantı zamanları da önemli tabi.4- Bakkal açtım diyerek bile destek alabilirsin. Paket yazılım yapıyorum, ar-ge yapıyorum dersen ve somut kanıtlar sunarsan garanti alırsın.

Kurul toplantı zamanları genelde her ayın ikinci haftası 10-15'i arasında oluyor. Bilginize.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

ya hocam insanın gözü korkuyor ama dedikleri doğru destek alırım diye böyle bi işe girmek mantıklı değil zaten planın vardır desteği alırsın balı kaymağı olur 

ama benim öyle bir durumum yok illa o destek alınmalı  şu an için düşüncem en azından kurslara katılmak kurs sonunda da kararmı vermek 

imza
Toplam Hit: 1863 Toplam Mesaj: 15
kosgeb desteği