Koşu Bandı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Mistik bunu yazdı:
    -----------------------------

Koşu bandı almanı kesinlikle tavsiye etmem ! bendede var güzel bi makina ama dizime verdiği zarardan dolayı şimdi kullanmaya çekiniyorum bence çok sağlıklı bir alet değil biraz araştır istersen.

-----------------------------

Hocam sende ne tip rahatsızlık oldu spor ertesi eğilip kalkarken küçük diz ağrısı gibimi o bendede oluyor bu ara. koşu yaptığım gün ertesi

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek

şimdi koşunca her adım dize kuvettli bir baskı oluyor ve bende diz kapağında ağrılar olmaya başladı 1 sene salladım dizlikle gezdim baktım geçeceği yok doktara gittim birisi dedi menüsküs dedi ben pek ona inanmadım niye dersen film filan çekmedi sonra başka bir tanadık doktara gittim Emar çektirdi sağ dizimde kis çıktı belki kis vardı önceden koşu bandında bunu tetikledi koşmayı bırakınca Sol dizimde ağrı komple geçti ama sağ dizimde ağrı devam ameliyat isitiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı alıcaksan lcd ekranlı bişey al koşarken vakit geçirmede çok yardımcı oluyo    bazen koşmaya yürümeye üşeniyosun ama ekrandaki filime daldığında bide bakıyosun 1 saat koşmuşsun :)

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

öneriler için çok teşekkürler ben yürüyüş için alcam zarar vermez bide alt kat boş o yüzden rahatsız olan olmaz diye düşünüyorum. Satmak istediğiniz koşu bantlarının resimlerini ve özelliklerini yazarsanız yada tam isimlerini internetten araştırabilirim.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 2655 Toplam Mesaj: 15