Kosun Kankalar Yetışın Makara War Wc Hehehe
-
Türkçeleri bile bozuk bune böle Hackerlemek
Yemek tarifi gibi
Önce sitemizin adresini alıp kızgın ateşte yağ ile 15 dk pembeleşene kadar kavuruyoruz
Sonra exploit baharatlarımızı derleyip hep birlikte soteliyoruz. Asp Site hackerlediğimiz yemeğimizin üstünede tatlı olarak güzel bir Verzir Parmağı İndexi atıyoruz
Afiyet olsun -
ibosoft bu FIRINDA olmazmı
-
ibosoft bunu yazdı:
Türkçeleri bile bozuk bune böle Hackerlemek
Yemek tarifi gibi
Önce sitemizin adresini alıp kızgın ateşte yağ ile 15 dk pembeleşene kadar kavuruyoruz
Sonra exploit baharatlarımızı derleyip hep birlikte soteliyoruz. Asp Site hackerlediğimiz yemeğimizin üstünede tatlı olarak güzel bir Verzir Parmağı İndexi atıyoruz
Afiyet olsunpuhahahahahahaaa bana bı porsıyon gonderırmısın kanka supersın
-
lan a.q konu açmaya degmez site bile degil yahoo'unu sagladıgı free bir "web sayfası" sadece yönledir.com gibi bir siteden yönlendirme yapmış yok illada ben bu web sayfasını ele geçirmek isterim dersen öncekli bu zatıgötverenin yahoo hesabını ele geçirin ondan sonra geocitiese girin zaten ordan adam kendine hesap almış onuda yönlendirmiş yahoo hesabını aldıktan sonra isterseni sayfayı kapayın isterseniz indekis atın gerçi bune hack mack denirse :D
-
Lanky bunu yazdı:
lan a.q konu açmaya degmez site bile degil yahoo'unu sagladıgı free bir "web sayfası" sadece yönledir.com gibi bir siteden yönlendirme yapmış yok illada ben bu web sayfasını ele geçirmek isterim dersen öncekli bu zatıgötverenin yahoo hesabını ele geçirin ondan sonra geocitiese girin zaten ordan adam kendine hesap almış onuda yönlendirmiş yahoo hesabını aldıktan sonra isterseni sayfayı kapayın isterseniz indekis atın gerçi bune hack mack denirse :D
Anladım kardes dur ben su ıse bı el atayım bakayım bıraz ugrasayım pek sanmıyorum hacklıcamı ama genede ugrasayım bakayım hehehe pekı hocam bu yaho hesabını kırmak ıcın hotmaıl kırmaya benzer bısey warmınasılalırız bu arkadasın maıl hesabını eger alırsam maılını soz sana werıcem sıfresını sen basarsın ındexı gerısıbenı asar cunku :)
Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 16