Kosun Kankalar Yetışın Makara War Wc Hehehe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türkçeleri bile bozuk bune böle Hackerlemek

Yemek tarifi gibi

Önce sitemizin adresini alıp kızgın ateşte yağ ile 15 dk pembeleşene kadar kavuruyoruz
    Sonra exploit baharatlarımızı derleyip hep birlikte soteliyoruz. Asp Site hackerlediğimiz yemeğimizin üstünede tatlı olarak güzel bir Verzir Parmağı İndexi atıyoruz

Afiyet olsun

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    ibosoft bu FIRINDA olmazmı

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Saldirgan
    Saldirgan's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

Türkçeleri bile bozuk bune böle Hackerlemek

Yemek tarifi gibi

Önce sitemizin adresini alıp kızgın ateşte yağ ile 15 dk pembeleşene kadar kavuruyoruz
    Sonra exploit baharatlarımızı derleyip hep birlikte soteliyoruz. Asp Site hackerlediğimiz yemeğimizin üstünede tatlı olarak güzel bir Verzir Parmağı İndexi atıyoruz

Afiyet olsun

puhahahahahahaaa   bana bı porsıyon gonderırmısın kanka supersın

İmza mimza yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lanky
    Lanky's avatar
    Erkek
    lan a.q konu açmaya degmez site bile degil  yahoo'unu sagladıgı free bir "web sayfası" sadece yönledir.com gibi bir siteden yönlendirme yapmış yok illada ben bu web sayfasını ele geçirmek isterim dersen öncekli bu zatıgötverenin yahoo hesabını ele geçirin ondan sonra geocitiese girin zaten ordan adam kendine hesap almış onuda yönlendirmiş yahoo hesabını aldıktan sonra isterseni sayfayı kapayın isterseniz indekis atın gerçi bune hack mack denirse :D

Tariqat Of Tahribat.Com Adab-I MuaşeretKaideleri http://www.tahribat.com/forumabout.asp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Saldirgan
    Saldirgan's avatar
    Erkek
    Lanky bunu yazdı:

lan a.q konu açmaya degmez site bile degil  yahoo'unu sagladıgı free bir "web sayfası" sadece yönledir.com gibi bir siteden yönlendirme yapmış yok illada ben bu web sayfasını ele geçirmek isterim dersen öncekli bu zatıgötverenin yahoo hesabını ele geçirin ondan sonra geocitiese girin zaten ordan adam kendine hesap almış onuda yönlendirmiş yahoo hesabını aldıktan sonra isterseni sayfayı kapayın isterseniz indekis atın gerçi bune hack mack denirse :D

Anladım kardes dur ben su ıse bı el atayım bakayım bıraz ugrasayım pek sanmıyorum hacklıcamı ama genede ugrasayım bakayım hehehe pekı hocam bu yaho hesabını kırmak ıcın hotmaıl kırmaya benzer bısey warmınasılalırız bu arkadasın maıl hesabını eger alırsam maılını soz sana werıcem sıfresını sen basarsın ındexı gerısıbenı asar cunku :)

İmza mimza yok
Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 16