Koşun Koşun Bomba Çekiliş Var Sponsorlu 10 Adet Mesir Macunu..! ÇEKİLDİ..:)
-
bitti... :)
21li 317seref A_REX acemi-webci adamhakli akmarky aksata aLcoL amg AmoR angels_demos AntiSeptiK Ar0fer archair23 Aress asi_genclik06 Atakan Atlas ayd Aytekinet baba3232 banneduser Battalgazi Baturay_Turkmen BerkayCit beyaban Biyoteknoloji blackhammer bloodmage bolu_beyi brK bugrahan45 buruksu BuZuL BuzZz by_Tet bychaos ByFth byugr C_e_Z_a canafar canerator carizart Castaway Catapat cenk88 C-force coder2 Coiner CooLSTuFF csfrt cuneyd d3lete DarkFall darkroques61 DarkSkull DaSpOnGe DE5TROY3R defence Delinetci dertli DeTr DevilKingtr do_som DrKill e2 Easx eengineer ehlikeyif elyos2600 EmiRReiS end enesshn18 Enquinx35 eray erdem358 EricNorthman erngnctrk ershn esinti ExpirE eyuperol falcon fastottoman FCN Foxxxxxx futurist GeFORC3 gestapo26 GoldenShark grpngy GUS hatayi hector611990 hellboy4tr helyum_pasha herlocksholmes hezarfen HoLYSeRo Https hydr hypnot1c iLLuMiNaTi improper izleyici joe_black kadircankaya kady KaptaN karabuyucu kartalenes KartallMehmet kaygusuz kimene koray korkarabatak KotomineKirei KozMoz Kreyzi kroo Kumanaga kuytul kUz3y LaNCeLoT leadertay Liquid literatur LynXMaSTeR Macidor madrew mahmuttuncer1 manyaksi MaviGozluDev mavii MaxeL McM Megalados mehmetcan mehmetdiyebiri mephisto metaman Metanet Mezantalac mkyb MorganBlacK motka moustache Mr_Dark mrkps mt93 muaythaist MuhammeT murdery MustyKTE Mx0TBT myblackworldweb Mylitta NaZi_ nickmenza NiKoTiN NoktaliVirgul noname oksijen ontedi OverLord paparozzi Pc-ErrOr peace PEAK Pikacu plA pompaci Prometheus Queltos qzkn radres rajooonn Realist ReMiX risk53 RitmFarbRacourci Roark RotKerim ruhi Ruzgar25 sakavan samaccc samoki SaNaL_AjaN sanane sansar55 SaviorAngel saybirs seagate189 selo-g S-E-R-H-A-T serhat8102 sezaiaktas Silvanus siyahbereli skyvalet sLeymN soldat SpermMan SpyBreaK SquarT sRcN Sserkan strike SwateR SweetyVolty taekwondo tahta Telekinesis telos00 TeRRoR thanatosus TheAvenqer Tnrsk TOMBLACK tosun tranceport trooper twilight_flame uguraba umbatu umit UmuT38 underzero volkan watervay Webci58 wh0 whoobay wicked wikwik wilback WildWamqire wordros Wort XanTos x-files yanak Yigit yNsr yolbulucu yustang zalimadam Ziraatci zorbaa ZoRKaYa -
Allahım nolur bana çıksın. .d Beleşin tadına bakmak istiyom. .d
-
gene mi bana çıkmadı amk, kazanan arkadaşlara bol bel kırmalar.
-
Arkadaşınız turizm çalışanı yemeyip piç edecekseni tahlili olarak bana yöneltin turizim pandemi dolasıyla patlama yaşatyım 😅🥰
hayır olsun bereketli olsun
-
Kazanan arkadaşlara afiyet olsun yaklaşık 3 gün sonra tvlere çıkmamanız dilegim le :D
-
Sponsorumuzdan Allah razı olsun. :). Kışa Macunlu giriş yapma imkanı tanıdığı için ayrı teşekkürler.
-
8 yıldır rutini bozmadım, yine bana çıkmadı arkadaş (:
-
Başaramadık abi
Çıkanlara afiyet olsun
-
3 Kişinin hazır diğerleri hadi bugün 5 pazartesi 5 yapayım fazla uğraşmadan bitsin
-
arkadaşlar ben spor olarak katılıyorum çekilişlere genelde çıkmadığı için :)
40 yaş üstü bir abimize veya öğrenci birine hediye edebiliriz ^^