Kota Aşımını Engelleme
-
webcam açılmayacak msn de!!! kesin kural
flash arakdaşın dediği gibi silersen videoları açmaz rahatlarsın
netten oyun oynanmayacak
çözüm bunlar dahası neti kullanan kişilere bağlı sıkmak lazım...
-
host dosyasından diziport'u falan engelleyebilirsin.
C:\WINDOWS\System32\Drivers\etc klasöründeki hosts dosyasını not defteriyle aç içinde en alt satıra şunları yaz.
127.0.0.1 www.diziport.com
127.0.0.1 diziport.com
Bunları cogaltabilirsin. -
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
C:\WINDOWS\System32\Drivers\etc klasöründeki hosts dosyasını not defteriyle aç içinde en alt satıra şunları yaz.
127.0.0.1 diziport.com
Bunları cogaltabilirsin.
-----------------------------kardeşim hangi birini yazacaksın bir sürü video sitesi var bu dediğini yapan programlarda var amacım siteyi değil videoyu izlemeyi engellemek.
-
Geç sınırsıza hocam keyfine bak bende aynı dertteydim 1 haftada 2gb kota oluyordu hep geçik fatura ödüyordum şimdi geçtim sınırsıza 8mgbite kadar bide dowland ın ağzına sıcıyorum 50gb den aşşagı kota olmuyor
-
Hasbinallah!!!
-
eXeLanS bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
127.0.0.1 diziport.com
Bunları cogaltabilirsin.
-----------------------------kardeşim hangi birini yazacaksın bir sürü video sitesi var bu dediğini yapan programlarda var amacım siteyi değil videoyu izlemeyi engellemek.
-----------------------------geç sınırsıza kurtul
:D
bak şimdi şunu bi dene
flash playerı sil
onun tekrar yüklenmesi için get.adobe.com falan atıyorum işte bağlanması gerekiyo ya
işte o siteyi engelle
belki işini görür
-
hocam okadar oneri olmuş bendende bir oneri ..
interneti kokten kapat.
-
ExcellencE bunu yazdı:
eXeLanS bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
127.0.0.1 diziport.com
Bunları cogaltabilirsin.
-----------------------------geç sınırsıza kurtul
:D
bak şimdi şunu bi dene
flash playerı sil
onun tekrar yüklenmesi için get.adobe.com falan atıyorum işte bağlanması gerekiyo ya
işte o siteyi engelle
belki işini görür
-----------------------------Aynen mantıklı.
-
sende çok şey istemişsin madem çözüm söylüyorsun git donanimsal firewall al interneti filtrele!
-
30 kişi adama sınırsıza geç demişte adam akıllı öneride bulunan yok. adam sanki geçmesini bilmiyordu.
Youtube'yi falan engellersen video izlenmez.
Flash'ıda kaldırabilirsin. veya flash block gibi eklentiler var ama gelen kişi bunu aşar büyük ihtimalle.