Kota İle İlgili
-
dün sabaha kadar kotam 2 gün önce kotam 3 gb idi 2 gün güncellenmedi kotam o 2 günlük süre için 700 mb lik film indirdim..ve suan kotam 3,2 acaba gece 12 e kadar bir sorun yaratırmı?
-
Yaratır kanımca :)
-
sorun yaratırmı derken ? 12 saatte bir güncelleniyor orada son gelen kayıt zamanına bir bak bakalım
-
cok garip bir türkçem var :D 2 gün önce o :D dün sabah deil :D ama güncelleme yeni yani..
2009 Nisan 1.200.606.477
(1,118 GB)3.457.807.629
(3,22 GB)Son Gelen Kayıt Zamanı30-04-2009 12:27:24
-
suan download yapsam sorun yaratırmı yani..
-
gece 12 ye kadar yap ama aşma :D ben bugün 500 mnit içerdeyim :S
-
ya kotaya abandım 7 gb oldu aq:D.
4 gb limitli hemde olan oldu full indiricem çünkü limitsiz tarifenin % 25 fazlasını geçmiyo gelen fatura
-
ttnet mail atmış bu ayki faturanız 47 lira gelin sınırsıza geçin 45 lira ödeyin :S severmisin sabahamı bırakırsın
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet mail atmış bu ayki faturanız 47 lira gelin sınırsıza geçin 45 lira ödeyin :S severmisin sabahamı bırakırsın
-----------------------------hocam öle diyorlarda üçkiğatçılar hiç bir zaman 45 ytl gelmiyor ki :S amcamlar 4 senedir sınırsız kullanıyor bizim binada gelen faturayı görüyorum 48-49-51-47 kafasına göre takılıyor ttnet :D
-
şimdi ben download yapsam bri şey olmaz dimi beyler ?
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------hocam öle diyorlarda üçkiğatçılar hiç bir zaman 45 ytl gelmiyor ki :S amcamlar 4 senedir sınırsız kullanıyor bizim binada gelen faturayı görüyorum 48-49-51-47 kafasına göre takılıyor ttnet :D
Ver bakalım pmden amcanların telefon numarasını kontrol edeyim neden öyle geliyormuş faturalar sonra 3kağıtçı diyelim beraber