Kotalı İnternet Kullanan Arkadaşlara Özel!
-
Bu anlayışlı arkadı tebrik ediyorum, Allah razı olsun diyorum.
-
slm senin oturduğun yerde eskiden atari salonu vardı zamanımızın çoğu orda geçerdi aklıma geldi :(
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------
slm senin oturduğun yerde eskiden atari salonu vardı zamanımızın çoğu orda geçerdi aklıma geldi :(
-----------------------------o atari salonudur çocukluğmun geçtiği yer =) eve aldığm ekmeklerin para üsterinden bi şekilde arttırıp gidip metal slug oynardım hep. nostalji oldum bi anda.
-
FERAHevlerdeyim hocam mümkünse windows 7 yinin şu en son versionunu indirebilicen mi?
-
ExcellencE bunu yazdı:
FERAHevlerdeyim hocam mümkünse windows 7 yinin şu en son versionunu indirebilicen mi?
-----------------------------Win7 nin hazır indirilmişi var evimde.Yarın dvd'ye yazar getiririm.Benim çalıştığım ajans ferahevlere çok yakın. Hakim evinin az aşağsnda kalıyo.Oralarda bi yerlerde buluşabiliriz eğer sende müsağitsen akşam 7 - 7.30 gibi.
-
prokto bunu yazdı:
-----------------------------Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------prokto bunu yazdı:
istanbul içi - Avrupa Yakası elden teslimat şartlar uygun olduğu sürece mümkündür.İş yerim tarabyada.Evim Bayrampaşa-Beşyüzevlerde.
-----------------------------hoba bnde besyüzevlerdeyim yaw süper oldu bu iş :D
-----------------------------500evlerin neresindesin hocam (= ben durak durağındaki opet in arkasında kalıyorum.
-----------------------------ben mavi çarşı ya yakınım hocam Yıldıırım mahallesi.
-
prokto bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Win7 nin hazır indirilmişi var evimde.Yarın dvd'ye yazar getiririm.Benim çalıştığım ajans ferahevlere çok yakın. Hakim evinin az aşağsnda kalıyo.Oralarda bi yerlerde buluşabiliriz eğer sende müsağitsen akşam 7 - 7.30 gibi.
-----------------------------olur hocam haberini bekliyorum pm den atarım numaramı
-
prok ? beşyüzevler ?
gopcity'i biliyosundur :)
-
çok ince bi düşünce dostum ama merak ettim; direk siteden indirmesi ile senin yolladığın şekilde indirmesi arasında ne fark var :S o download olmuyor mu aceba:S
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------prok ? beşyüzevler ?
gopcity'i biliyosundur :)
-----------------------------bilmemmi gop city yi =) bi zamanlar az uğraşmadık o işlerlede.boyadık durduk yıllarca sağı solu (=